ΞΑΝΘΗ

Κίκο Ραμίρεθ: Στην Ξάνθη και επίσημα

Ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τους Θρακιώτες
Κίκο Ραμίρεθ: Στην Ξάνθη και επίσημα

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε το θέμα του προπονητή στην Ξάνθη. Και το όνομα αυτού Κίκο Ραμίρεθ. Ο Ισπανός διαδέχεται τον Μίλαν Ράσταβατς.

Το διαζύγιο με τον Σέρβο ανακοινώθηκε το Σάββατο (18/5). Φυσικά και είχε βρεθεί η διάδοχη λύση, καθώς ο Κίκο Ραμίρεθ είχε συμφωνήσει με τους Θρακιώτες 2-3 μέρες πριν. Τελικά ανακοινώθηκε κιόλας.

Ο Ισπανός τεχνικός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ήταν γραφτό, όπως φαίνεται, αφού είχε φτάσει στην αρχή της σεζόν μία ανάσα από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει προφορικά, ο 48χρονος είχε έρθει ως την Αθήνα και στο παρά πέντε το deal τινάχτηκε στον αέρα. Άλλα περίμενε να δει, άλλα είδε και μπήκε στο αεροπλάνο και έφυγε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Francisco «Kiko» Ramírez González. Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου προπονητή θα γίνει γνωστή τo επόμενο διάστημα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία του ομάδα ήταν η Σαμπαντέλ της τρίτης κατηγορίας. Εχει περάσει και από άλλες ομάδες ανάλογου βεληνεκούς όπως οι Καστεγιόν και Χοσπιταλέτ, ενώ έχει φύγει από τη χώρα του μία φορά στο παρελθόν. Ο λόγος για τη Βίσλα Κρακοβίας, στην οποία ήταν το 2017. Κοούτσαρε σε 38 ματς εκεί έχοντας 16 νίκες, άλλες τόσες ήττες και έξι ισοπαλίες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίκο Ραμίρεθ: Στην Ξάνθη και επίσημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.