ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Είναι θέμα επιβίωσης

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Θέμα επιβίωσης
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Είναι θέμα επιβίωσης

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, μέρος δεύτερον… Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα (21/5) στον δεύτερο τελικό της Handball Premier, κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Διαφορετικές βέβαια μόνο για την ΑΕΚ.

Τα πάντα έχουν έρθει πάνω-κάτω στην ομάδα χάντμπολ της Ένωσης. Με την αποχώρηση του Νίκου Γραμματικού, πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να επικεντρωθεί στον σημερινό δεύτερο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποχώρηση του Γραμματικού από τον πάγκο της ομάδας ήρθε σε μια πολύ ακατάλληλη στιγμή κι ας λένε οι δύο πλευρές ότι επιβάλλονταν να γίνει.

Είναι αλήθεια πως υπήρχε μουρμούρα για το ότι ήταν ιδιαίτερα αυστηρός προς τους παίκτες του πάνω στην ένταση του ματς. Πέρυσι μάλιστα, πρώην παίκτης τον κατηγόρησε ανοιχτά σε συνέντευξή του γι’ αυτό το θέμα. Το να φύγει όμως στη διάρκεια των τελικών, είναι σαν να πετάει λευκή πετσέτα η ίδια η ομάδα.

Μέσα σε αυτή την «καταιγίδα», λοιπόν, η ΑΕΚ πρέπει να παλέψει για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών.

Πράγμα καθόλου εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς και την εικόνα του πρώτου αγώνα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πολύ άνετα με 23-15.

Στον πάγκο της Ένωσης θα κάτσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ανδρέας Τρουπής, ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Αργυρού. Όμως, αμφίβολος είναι ο πρώτος της σκόρερ, ο Δανός Λαρς Γιάκομπσεν. Θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα παίξει ή όχι.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Πρέπει να προσαρμοστούμε»

«Μετά τον πρώτο τελικό, οφείλουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο της ΑΕΚ, να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί. Δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη απόφαση της διοίκησης να αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή. Από κει και πέρα εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις καινούργιες συνθήκες. Βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, πρέπει να αναστρέψουμε το κλίμα υπέρ μας», είπε από πλευράς ΑΕΚ, ο Αλέξης Αλβανός.

Από μεριάς Ολυμπιακού κοιτάζουν απλά την ομάδα τους και προσπαθούν να αφήσουν απ’ έξω τα όσα γίνονται στην ΑΕΚ, εστιάζοντας στο ματς.

Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Είναι θέμα επιβίωσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.