ΠΑΡΑFOOTBALL

Μπρούνο: Ποιος τον φέρνει στον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Φελίπε πρέπει να λογίζεται παίκτης του Ολυμπιακού. Μία κίνηση – αστραπή των «ερυθρόλευκων» για έναν παίκτη που ζήτησε και έλαβε ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.
Μπρούνο: Ποιος τον φέρνει στον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Φελίπε πρέπει να λογίζεται παίκτης του Ολυμπιακού. Μία κίνηση – αστραπή των «ερυθρόλευκων» για έναν παίκτη που ζήτησε και έλαβε ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το 2018, με τη μορφή δανεισμού. Εξάντλησε τον ενάμισι χρόνο της συμφωνίας και πλέον πάει για άλλες… πολιτείες.

Το μανατζερικό background της υπόθεσης του Μπρούνο έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Όχι τόσο για τον ίδιο. Αλλά περισσότερο για τον Ολυμπιακό.

Παρότι κυκλοφόρησε πως ο μάνατζερ του Γκιλιέρμε Ντος Σάντος Τόρες ήταν αυτός που μπήκε στο deal, ένας άλλος, Ελληνας μεγαλοατζέντης, ήταν αυτός που κίνησε τα νήματα.

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω διπλοτσεκάρει ακόμη, γι’ αυτό και δεν γράφω ονόματα και διευθύνσεις. Αλλά αν τελικά ευσταθεί είναι ενδεικτικό του πάρε – δώσε των «ερυθρόλευκων», αφού με τον συγκεκριμένο έχουν ανοιχτά (ακόμη) θέματα… Κάτι που σημαίνει πως θα επανέρθουμε.

Όσο για τον Μπρούνο;

Η ομάδα του Πειραιά είχε βάλει στη λίστα της από το φετινό πρωτάθλημα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση και στο Καραϊσκάκη στον δεύτερο γύρο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεχωρίσει τον παίκτη από το πρωτάθλημα της Super League και τώρα λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του «έτρεξαν» αρκετά το θέμα. Το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε μέσα σε καλό κλίμα με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές και πλέον είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη μεταγραφή αυτή.

Μιχάλης Γκιουλένογλου

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο