ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μένει στη φυλακή ο Σεμέδο

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα παραμείνει ο Ρουμπέν Σεμέδο μέχρι να οριστεί η δίκη του. Ο άσος της Βιγιαρεάλ κατηγορείται για ληστεία, επίθεση, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη κράτηση ατόμου, με τον ίδιο να δηλώνει αθώος. Ο δικαστής στη Βαλένθια δε πείστηκε ωστόσο και αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος και χωρίς εγγύηση, καθώς τον θεωρεί...
Μένει στη φυλακή ο Σεμέδο

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα παραμείνει ο Ρουμπέν Σεμέδο μέχρι να οριστεί η δίκη του. Ο άσος της Βιγιαρεάλ κατηγορείται για ληστεία, επίθεση, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη κράτηση ατόμου, με τον ίδιο να δηλώνει αθώος.

Ο δικαστής στη Βαλένθια δε πείστηκε ωστόσο και αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος και χωρίς εγγύηση, καθώς τον θεωρεί ύποπτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 23χρονος πρώην διεθνής με την Κ21 της εθνικής Πορτογαλίας, είναι σε διαθεσιμότητα και από την ομάδα της Βιγιαρεάλ που τον απέκτησε από τη Σπόρτινγκ, ξοδεύοντας 14 εκ. ευρώ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένει στη φυλακή ο Σεμέδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.