ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασε κορυφή ο ΟΦΗ!

Ο Ντίνας «εκτέλεσε» την ομάδα του «Ελ Πάσο» με εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ, ενώ σκόραρε και ο Μάνος
Έπιασε κορυφή ο ΟΦΗ!

Το τρομερό σερί του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο «Ελ Πάσο», απ’ όπου οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 της Καλλιθέας, πετυχαίνοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη τους. Μάλιστα είναι και ιδιαίτερα σημαντική για τον πολύ απλό λόγο ότι φέρνει την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το ντέρμπι στην Πάτρα, μεταξύ Παναχαϊκής-Άρη, την Κυριακή (18/3, 15:00).

Ο ΟΦΗ έδειξε για ακόμη μία αγωνιστική, για ποιο λόγο θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια πετυχαίνει από τρία γκολ, ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Στο «Ελ Πάσο» ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά οι Κρητικοί υπέστησαν ψυχρολουσία στο 2’, όταν από κόρνερ του Μάκο, ο Συριόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Καλλιθέα.

Η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και πριν περάσει το πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 8’ ο Λεάλ βρήκε τον Μπολάκη, εκείνος γύρισε στο πέναλτι και ο Μάνος, με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ο σκόρερ του ΟΦΗ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας πετύχει ήδη 16 τέρματα στο πρωτάθλημα. Η υπεροχή του ΟΦΗ ήταν σχεδόν καθολική, αλλά ο Λεάλ στάθηκε άτυχος στο 33’, αφού στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εν τέλει, ότι δεν κατάφερε ο Ουρουγουανός, το πέτυχε ο Ντίνας στο 43’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Καλλιθέα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι σε σουτ του Σμυρλή, όμς τίποτα δεν άλλαξε για τους γηπεδούχους στη συνέχεια. Αντίθετα, ο ΟΦΗ πέτυχε και τρίτο γκολ και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, αυτή τη φορά στο 83’.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53’ Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80’ Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (65’ Μίγγος), Σμυρλής.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (68’ Βαφέας), Λεάλ (78’ Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης (46’ Κοιλιάρας), Μάνος.

 

Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής
Σάββατο 17/3
Καλλιθέα-ΟΦΗ 1-3
Κυριακή 18/3
Βέροια-ΑΟΧ Κισσαμικός (Ματαιώθηκε)
Αχαρναϊκός-Σπάρτη (Ματαιώθηκε)
Παναχαϊκή-Άρης
Εργοτέλης-Δόξα Δράμας
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πανσερραϊκός
Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Τρίκαλα-Παναιγιάλειος
Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός

Βαθμολογία (21 αγώνες)
1. ΟΦΗ 54*
2. Άρης 53
———–
3. Παναχαϊκή 46
4. Δόξα Δράμας 37
5. Απόλλων Λάρισας 34
6. ΑΟΧ Κισσαμικός 34
7. Απόλλων Πόντου 34
8. ΑΕ Καραϊσκάκης 33
9. Τρίκαλα 31
10. Σπάρτη 26
11. Αιγινιακός 23
12. Εργοτέλης 23
——————
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 22
14. Παναιγιάλειος 20
15. Πανσερραϊκός 19
16. Καλλιθέα 15*
——————
17. Βέροια 5
18. Αχαρναϊκός -51

* Με ένα παιχνίδι περισσότερο
** Οι δύο πρώτοι προβιβάζονται στη Super League, οι τέσσερις τελευταίοι, εκτός των Βέροια και Αχαρναϊκού, υποβιβάζονται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπιασε κορυφή ο ΟΦΗ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.