ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο αποφασίζει για όλα

Η ΑΕΚ πλέον ζει τις ημέρες... Καρντόσο, με τον νέο προπονητής της να ενημερώνεται για τα πάντα γύρω από τους «κιτρινόμαυρους».
ΑΕΚ: Ο Καρντόσο αποφασίζει για όλα

Η ΑΕΚ πλέον ζει τις ημέρες… Καρντόσο, με τον νέο προπονητής της να ενημερώνεται για τα πάντα γύρω από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 47χρονος τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη, ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ο Πορτογάλος προπονητής θα βρεθεί την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Εκεί θα τσεκάρει τα πάντα από κοντά αναφορικά με τις εγκαταστάσεις που θα έχει στη διάθεση του για την καθημερινή δουλειά του ίδιου και των παικτών του. Κάτι εξόχως σημαντικό.

Στα μεταγραφικά η ΑΕΚ εξετάζει αρκετά ονόματα για την ενίσχυση της. Αλλωστε οι ανάγκες είναι πολλές και το γνωρίζει καλά και ο «καθηγητής». Και πλέον θα ενημερωθεί και ο ίδιος για τα πάντα. Ο νέος προπονητής του συλλόγου έχει ενημερωθεί για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν κοιτάξει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Άλλες περιπτώσεις προχωρημένες και άλλες βεβαίως λιγότερο προχωρημένες στην φάση που βρισκόμαστε.

Ζήτησε χρόνο ο Καρντόσο, και τον πήρε

Βεβαίως, ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει και έχει ζητήσει λίγο χρόνο όπως είναι κατανοητό από τη διοίκηση. Και αυτό ώστε να τσεκάρει και  ο ίδιος τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών, ώστε να διαπιστώσει αν ταιριάζουν με τα «θέλω» του στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι φυσιολογικό, πως εφόσον βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία, «παγώνει» η όποια μεταγραφική υπόθεση για το κλαμπ. Δίχως να σταματά βεβαίως η διαδικασία των επαφών με στόχους. Μέχρι να αποφανθεί ο νέος προπονητής.

Φυσικά, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο, ο 47χρονος Πορτογάλος θέλει χρόνο για να αξιολογήσει τα πάντα και τις περιπτώσεις παικτών, που βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Πάντως, είναι δεδομένο, πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία μεταγραφική  υπόθεση, αν δεν έχει εξασφαλίσει πρώτα το «ΟΚ» του νέου της τεχνικού. Και αυτό είναι ενδεικτικό της νέας εποχής στο κλαμπ με την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να αλλάξει τεχνικό. Πρώτο δείγμα ήταν πάντως η επιλογή των συνεργατών του, μιας και ζήτησε και φέρνει όσους ήθελε στο τιμ του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Καρντόσο αποφασίζει για όλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...