STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Με απουσίες η ΑΕΚ, έτοιμος ο Προμηθέας

Η ΑΕΚ έχεις τις απουσίες της και ο Προμηθέας θέλει να το εκμεταλλευτεί
Basket League: Με απουσίες η ΑΕΚ, έτοιμος ο Προμηθέας

Στο δεύτερο παιχνίδι χρονικά των ημιτελικών της Basket League, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (19:30, CS4), τον πολύ καλό φέτος Προμηθέα Πάτρας.

Η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στους τελικούς μετά τη σεζόν 2004/05, ενώ ο η ομάδα της Πάτρας θέλει να κάνει ακόμα μία έκπληξη και να βρεθεί στους τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η γηπεδούχος όμως δεν θα παίξει πλήρης, αφού έχει τις γνωστές απουσίες του Ματσιούλης, Τσαλμπούρη και Καββαδά.

Από την άλλη ο Προμηθέας, έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεση του, δείχνοντας και στα ματς με τον ΠΑΟΚ, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ώρα του δεύτερου τελικού που θα γίνει στην Πάτρα, τρεις μέρες αργότερα, έχει αλλάξει και θα αρχίσει στις 17:00, αντί για τις 19:30 που ήταν προγραμματισμένος.

Όσον αφορά την παρουσία του Προμηθέα στα ημιτελικά της Basket League, ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, τόνισε:

«Η παρουσία στους 4 είναι καταξίωση για την ομάδα μου. Είχα πει και πέρυσι ότι θα φανούν όλα από τη συνέχειά μας, το πόσο ψηλά θα πάμε. Όπως είπε κι ο Νίκος, έχουμε να δουλέψουμε. Είμαστε περήφανοι που είμαστε στην τετράδα. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Η ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό, αλλά κι εμείς θα παλέψουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Basket League: Με απουσίες η ΑΕΚ, έτοιμος ο Προμηθέας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.