ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αμβούργο: Χέκινγκ στον πάγκο για άνοδο

Ο Ντίτερ Χέκινγκ είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να επαναφέρει το Αμβούργο στην Bundesliga
Αμβούργο: Χέκινγκ στον πάγκο για άνοδο

Το Αμβούργο δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Bundesliga και η αποτυχία χρεώθηκε στον Χάνες Βολφ. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι «δεινόσαυροι» δεν τον διατήρησαν στον πάγκο, δίνοντας τα ηνία στον Ντίτερ Χέκινγκ.

Ο Χέκινγκ έκανε εξαιρετική δουλειά στην τριετία του στην Γκλάντμπαχ, μετατρέποντας σε σταθερή δύναμη που διεκδικεί ευρωπαϊκά εισιτήρια στη Γερμανία. Εντούτοις το γεγονός πως δεν κατάφερε να οδηγήσει τα «πουλάρια» στο Champions League του κόστισε. Με τη λήξη του συμβολαίου του η Γκλάντμπαχ αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο 54χρονος τεχνικός το 2015 κατέκτησε το Κύπελλο με τη Βόλφσμπουργκ, είναι από τους πιο έμπειρους προπονητές στη Γερμανία μετρώντας 419 ματς στην Bundesliga και 136 στη δεύτερη κατηγορία.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη σημαντική απόφαση του Γιόνας Μπολτ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντής στο Αμβούργο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμβούργο: Χέκινγκ στον πάγκο για άνοδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.