NBA

Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του… παραλίγο «τριπλού» Giannis! (vid)

Μια ακόμη θετική παρουσία είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στο Game 5 των αγώνων με τους Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν τελικά με 92-87. Ο Giannis μπορεί να μην πέτυχε τον αριθμό πόντων που μας έχει συνηθίσει, αλλά «μοίρασε» παιχνίδι στους συμπαίκτες του, οι οποίοι όμως… πέταξαν στα σκουπίδια πολλά...
Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του… παραλίγο «τριπλού» Giannis! (vid)

Μια ακόμη θετική παρουσία είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στο Game 5 των αγώνων με τους Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν τελικά με 92-87.

Ο Giannis μπορεί να μην πέτυχε τον αριθμό πόντων που μας έχει συνηθίσει, αλλά «μοίρασε» παιχνίδι στους συμπαίκτες του, οι οποίοι όμως… πέταξαν στα σκουπίδια πολλά εύκολα σουτ, που καθόρισαν και την τύχη του παιχνιδιού.

Ο «Greek Freak» σημείωσε 16 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ,  ενώ είχε ακόμα 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 2 λάθη σε ένα «ρεσιτάλ» ομαδικότητας, που παρέδωσε σήμερα στη Βοστώνη.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς:

Διαβάστε επίσης:

Νίκη για τους Σέλτικς παρά την καλή παρουσία του Αντετοκούνμπο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του… παραλίγο «τριπλού» Giannis! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.