NBA

NBA: Έπιασε τον Μάτζικ ο Ντρέιμοντ Γκριν (pic)

Μία εξαιρετική post-season για τον Ντρέιμον Γκριν
NBA: Έπιασε τον Μάτζικ ο Ντρέιμοντ Γκριν (pic)

Ένας από τους παίκτες που έχουν ανεβάσει το επίπεδο του οδηγώντας τους Γουόριορς στους τελικούς του NBA, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο παίκτης των πρωταθλητών, είδε τον Κέβιν Ντουράντ να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού, κάτι που φαίνεται ότι τον πείσμωσε ακόμα περισσότερο τον πολύπειρο φόργουορντ.

Έτσι από τη σειρά κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ανέβασε τις επιδόσεις του και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να πετύχει πέντε τριπλ νταμπλ, κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ.

Αυτή είναι μία επίδοση που δεν έχει καταφέρει κανείς να κάνει μετά το 1984 και τον μεγάλο Μάτζικ Τζόνσον.

Συγκεκριμένα ο ηγέτης και ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς, έχοντας μαζί του τους Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Ο Μάτζικ είχε σημειώσει και αυτός πέντε τριπλ-νταμπλ, σε μία πολύ πιο σκληρή όμως λίγκα, οδηγώντας την ομάδα του Λ.Α. στους τελικούς του NBA, με τους Μπόστον Σέλτικς.

Εκεί δυστυχώς για τους ίδιους, ο Λάρι Μπερντ και η… παρέα του, ήταν αυτοί που στον τέλος πανηγύρισαν τον τίτλο.

Μένει να δούμε αν ο Γκριν καταφέρει να πραγματοποιήσει ακόμα ένα τριπλ-νταμπλ και κάνει το ρεκόρ ολοκληρωτικά δικό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA: Έπιασε τον Μάτζικ ο Ντρέιμοντ Γκριν (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.