ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ιερέας πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εκκλησία της Χίου μεταξύ του ιερέα Λιαδή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μηχαηλίδη.
Εκλογές 2019: Ιερέας πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην εκκλησία των Φλατσίων της Χίου το πρωί της Κυριακής (2/6) μεταξύ του ιερέα Νικόλαου Λιαδή και του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μηχαηλίδη.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη εντός της εκκλησίας των Φλατσίων της Χίου ανάμεσα στον ιερέα Νικόλαο Λιαδή και τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μηχαηλίδη.

Ο βουλευτής βρισκόταν στην εκκλησία παριστάμενος σε 40ήμερο μνημόσυνο προσωπικού και πολιτικού του φίλου. Μετά το τέλος της προσευχής, ο παπάς φορώντας τα άμφια βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «Προδότη, πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Ο βουλευτής προκειμένου να αποφευχθεί επεισόδιο αποχώρησε από το ναό.

Ο κ. Μιχαηλίδης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας ότι θα καταθέσει έγγραφη αναφορά για αυτό στο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο την οποία θα κοινοποιήσει και στην Ιερά Σύνοδο. Όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης μάλιστα «το γεγονός επισείει και σοβαρές ποινικές ευθύνες».

Ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με δήλωση του στη χιώτικη ιστοσελίδα alithia σχετικά με το συμβάν: «Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού».

Εκλογές 2019: Στις 9 τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Η επαναληπτική ψηφοφορία της 2ας Ιουνίου 2019, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο,θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα

Οι εκλογείς δεν σημειώνουν σταυρό προτίμησης σε κανένα υποψήφιο σύμβουλο.

Οι κάλπες θα κλείσουν με τη δύση του ήλιο και συγκεκριμένα στις 19:00 οπότε θα αρχίσει και η καταμέτρηση.

Ο αντιπρόεδρος της Singular Logic Γιάννης Θεοδωρόπουλος ανέφερε  πως αυτή την Κυριακή το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το αποτέλεσμα σε Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές αναμένεται να ανακοινωθεί στις 9 το βράδυ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος, η Singular Logic μόλις έχει φτάσει στο ασφαλές συμπέρασμα θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, ωστόσο δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα την ακριβή ώρα, αναφέροντας πάντως πως αναμένεται να είναι νωρίτερα από την περασμένη Κυριακή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Ιερέας πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.