ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αγκαλιάζει τον Μάρκους Μπεργκ

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού
Ολυμπιακός: Αγκαλιάζει τον Μάρκους Μπεργκ

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελική του πρόταση στον Μάρκους Μπεργκ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τον αγκαλιάζει.

Όπως γράφτηκε και στην έντυπη έκδοση του Sportime (3/6) οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τρόπο για το 3ο χρόνο συμβολαίου, που ζητούσε ο Σουηδός επιθετικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει στο αρχικό συμβόλαιο, με μονομερή ανανέωση από πλευράς Πειραιωτών. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα, με επίτευξη στόχων στο 2ο έτος της συνεργασίας τους.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός, αρχικά έδινε 2ετές συμβόλαιο, αλλά πλέον έβαλε στο κόλπο και τρίτο χρόνο, όπως ήθελε ο Σουηδός επιθετικός.

Παράλληλα φέρεται να υπάρχει και σύγκλιση στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός φέρεται να φτάνει το 1,4 εκατ. ευρώ (ίσως και λίγο παραπάνω), με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Συνολικά η πρόταση δελεάζει πλέον τον Μάρκους Μπεργκ, που το σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ. Είναι κοντά στο να πει το ναι, αλλά αυτό αν δεν γίνει κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός τα έχει δώσει όλα και τα μηνύματα που έχει πάρει είναι θετικά.

Βέβαια στο τραπέζι παραμένει η πρόταση από την ομάδα του Κατάρ, την Αλ Αχλί. Που φτάνει τα 2,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι γνωστό, όμως, πως επιθυμία του είναι να γυρίσει στην Ευρώπη.

Και θα ήταν το καλύτερο να γυρνούσε στην Ελλάδα. Επίσης γνωστό πως έχει αγοράσει και σπίτι στα Νότια Προάστια.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί δέλεαρ

Για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο δέλεαρ, για όλα αυτά που μπορεί να του δώσει. Να τον βάλει ξανά στο ευρωπαϊκό κάδρο και να κάνει ένα ακόμα μπαμ, πριν βρεθεί στην δύση της καριέρας του.

Βλέπει και ως μεγάλη πρόκληση το να βοηθήσει για να γυρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κορυφή του πρωταθλήματος. Και γενικά να γυρίσουν στις κατακτήσεις τίτλων μετά από δύο έτη.

Μεγάλο το συν και η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά και των υπόλοιπων αστεριών των Πειραιωτών.

Που δημιουργούν φιλοδοξίες ακόμα και για το μεγάλο στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οποία και έχουν συζητηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι μπορεί η πρόταση από την ομάδα του Κατάρ να είναι καλύτερη, αλλά αφορά μόνο τα χρήματα. Και την παραμονή σε χώρες, που πέραν της καλής ζωής, δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω.

Ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει φιλόδοξος κι έτοιμος για μια ακόμα νέα πρόκληση.

Για τον λόγο αυτό και μετά την τελική πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αγκαλιάζει τον Μάρκους Μπεργκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.