ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Άρχισαν επαφές Παναθηναϊκού με Basketball Champions League!

Το Sportime.gr αποκαλύπτει την έναρξη των συζητήσεων του Παναθηναϊκού με τη FIBA
Άρχισαν επαφές Παναθηναϊκού με Basketball Champions League!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Euroleague φτάνουν στα άκρα και μάλιστα το σενάριο προσχώρησης των «πράσινων» στο BCL έχει αρχίσει και γράφεται!

Ισπανικά ΜΜΕ: Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να φτάσει στα άκρα

To CAS απέρριψε την προσφυγή του Γιαννακόπουλου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες με δεδομένη την πρόθεση του Παναθηναϊκού να ενταχθεί στις διοργανώσεις της FIBA, άρχισαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να μελετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και να καταρτιστεί το χρονοδιάγραμμα ένταξης των «πράσινων» στο Basketball Champions League.

Όπως έγινε γνωστό στην διάρκεια του φάιναλ φορ του BCL (4-6/5 στο ΟΑΚΑ) θα γίνουν συναντήσεις αλλά και συζητήσεις ανάμεσα σε δύο πλευρές ώστε να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο οι διεργασίες πιθανής προσχώρησης του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση.

Κι αν αυτό συμβεί τότε η Euroleague θα υποστεί το πρώτο της πλήγμα με αποχώρηση ενός από τα έντεκα μέλη της με τα 10ετή εγγυημένα συμβόλαια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρχισαν επαφές Παναθηναϊκού με Basketball Champions League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.