ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ξανά εκτός ο Λεκαβίτσιους, στη 12άδα ο Ρίβερς

Την ίδια δωδεκάδα με τη δεύτερη αναμέτρηση, θα χρησιμοποιήσει ο Τσάβι Πασκουάλ και στο τρίτο ματς της σειράς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει πως ο Λεκαβίτσιους θα μείνει ξανά εκτός δωδεκάδας, με τον Κέι Σι Ρίβερς να λαμβάνει την ψήφο εμπιστοσύνης από τον προπονητή του. Ο Πασκουάλ έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον Λιθουανό γκαρντ, για...
Ξανά εκτός ο Λεκαβίτσιους, στη 12άδα ο Ρίβερς

Την ίδια δωδεκάδα με τη δεύτερη αναμέτρηση, θα χρησιμοποιήσει ο Τσάβι Πασκουάλ και στο τρίτο ματς της σειράς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό σημαίνει πως ο Λεκαβίτσιους θα μείνει ξανά εκτός δωδεκάδας, με τον Κέι Σι Ρίβερς να λαμβάνει την ψήφο εμπιστοσύνης από τον προπονητή του.

Ο Πασκουάλ έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον Λιθουανό γκαρντ, για λίγα λεπτά στο πρώτο παιχνίδι, όπου φάνηκε εκτός ρυθμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά εκτός ο Λεκαβίτσιους, στη 12άδα ο Ρίβερς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.