ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπεργκ: Η απίστευτη ασίστ με τακούνι! (vid)

Στο ματς της εθνικής Σουηδίας...
Μπεργκ: Η απίστευτη ασίστ με τακούνι! (vid)

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ και το έδειξε αυτό με την εθνική Σουηδίας στον αγώνα με τη Μάλτα, εντός έδρας. Οι Σουηδοί υποδέχτηκαν τη Μάλτα. Για τα προκριματικά του Euro 2020 και νίκησαν με 3-0!

Καλή εμφάνιση από τους Σουηδούς, όπως και για τον Μάρκους Μπεργκ. Ο έμπειρος επιθετικός είναι το πρόσωπο των ημερών με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος όμως συνεχίζει τη δουλειά του συγκεντρωμένος.

Και το έδειξε ότι είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα της Σουηδίας με τη Μάλτα και την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Στο 3-0 της Εθνικής ομάδας της χώρας του, είχε δύο ασίστ!

Μάλιστα η μία ήταν εκπληκτική! Χρησιμοποίησε το τακούνι για να βγάλει την μπαλιά στον επιθετικό και να σκοράρει. Μία κίνηση η οποία ήταν εντυπωσιακή και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Έτσι και η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, αποθέωσε τον επιθετικό με τη σειρά της. Συγκεκριμένα, «ανέβασε» στα social media το βίντεο ριπλέι μέσα από το γήπεδο όπου γινόταν το ματς.

Ακολούθησε τον σύζυγό της με τα παιδιά της για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα. Και παράλληλα διαφήμισε την ασίστ που έδωσε ο Μπεργκ με το τακούνι.

Σημασία έχει πάντως πως ο 32χρονος φορ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Με τον Ολυμπιακό να είναι κοντά στην απόκτησή του και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν κάνει την απάντησή τους. Με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να είναι με την Εθνική αυτές τις ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, αναμένεται να απαντήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπεργκ: Η απίστευτη ασίστ με τακούνι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.