ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η θέση της Ομόνοιας για Κατελάρη

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην κυπριακή ομάδα για τον Φάνο Κατελάρη, όμως αυτή δεν έγινε -και επισήμως πλέον- αποδεκτή.
Παναθηναϊκός: Η θέση της Ομόνοιας για Κατελάρη

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην κυπριακή ομάδα για τον Φάνο Κατελάρη, όμως αυτή δεν έγινε -και επισήμως πλέον- αποδεκτή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας γνωστοποίησε τις προτάσεις που δέχθηκε ο σύλλογος, από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ Λάρνακας, για τον διεθνή Κύπριο μέσο.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε σε γραπτή του δήλωση: «Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί 2 προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους 30.000 ευρώ, και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι 2 προτάσεις έχουν απορριφθεί».

Έτσι, λοιπόν, η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται πλέον σε μηδενική βάση. Δεδομένα ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή. Αλλά επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Αν θα υπάρξει άλλη προσέγγιση του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια, με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Το βέβαιο είναι ότι η διαπραγμάτευση μόνο με θετικούς οιωνούς δεν άρχισε για την ελληνική ομάδα. Η οποία, όπως όλα δείχνουν, έχει και έναν ανταγωνιστή. Που έχει καλύτερα οικονομικά δεδομένα να προσφέρει. Την ΑΕΚ Λάρνακας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η θέση της Ομόνοιας για Κατελάρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.