ΠΑΟΚ

Αρέσει ο Ζίβκοβιτς αλλά ακόμη δεν έκλεισε

Τι ισχύει με την περίπτωση του Σέρβου γκολκίπερ και τον ΠΑΟΚ
Αρέσει ο Ζίβκοβιτς αλλά ακόμη δεν έκλεισε

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τα δεδομένα αυτής της μετακίνησης και μάλιστα υπάρχει θετικό κλίμα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να κλείσει κάποιον από τους τερματοφύλακες που έχει στη λίστα του αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον των γκολκίπερ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ, περιμένουν προτάσεις από συλλόγους τόσο για τον Ροντρίγκο Ρέι όσο και για τον Παναγιώτη Γλύκο. Επίσης, ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Μάριου Σιαμπάνη, με τον οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου πρέπει να συζητήσουν τόσο το μέλλον του όσο και πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του.

Αν δεν ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα προχωρήσουν σε μεταγραφή τερματοφύλακα παρ’ ότι οι «σειρήνες» για Ζίβκοβιτς όλο και αυξάνονται.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα ξανθιώτικης εφημερίδας μιλά για κλεισμένη συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο γκολκίπερ.

Μάλιστα, αναφέρεται σε μεταγραφικό… πάρτι αποχώρησης με φίλους του από την ευρύτερη περιοχή, με τον Ζίβκοβιτς να ενημερώνει για την μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη και το Δικέφαλο…

Το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου τονίζει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη 600.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα φέρει στους λογαριασμούς του Σέρβου τερματοφύλακα ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ τα επόμενα 3+1 χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρέσει ο Ζίβκοβιτς αλλά ακόμη δεν έκλεισε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.