ΠΑΡΑFOOTBALL

Το καρφί στον Γράφα και η… αχώριστη τετράδα

Βράζει ο κόσμος των Τρικάλων με τον προπονητή της ομάδας μετά την ήττα από τη Σπάρτη
Το καρφί στον Γράφα και η… αχώριστη τετράδα

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν για πολλούς στα Τρίκαλα η ήττα της ομάδας από τη Σπάρτη. Ο κόσμος βράζει και πιέζει με τον τρόπο του για την απόλυση του Θωμά Γράφα, αλλά προς το παρόν ο Δημήτρης Μπαταγιάννης αντιστέκεται.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν στη συγκεκριμένη στήλη ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έχει γερές… πλάτες ο κόουτς για να τον «φάει» έτσι ο πρόεδρος του ΑΟΤ έστω και αν βομβαρδίζεται στο facebook με μηνύματα που ζητούν το… κεφάλι του Γράφα.

Παρεμπιπτόντως, στη Σπάρτη τον περίμεναν πώς και πώς τον 48χρονο. Δεν πάει, άλλωστε, πολύς καιρός από τότε που τους άδειασε για να πάει στα Τρίκαλα. Έτσι ακούστηκε και η ατάκα «Γράφα, όταν φτάσει το πούλμαν στην Αθήνα, κατέβα και πες τους ότι παραιτείσαι για προσωπικούς λόγους. Ξέρεις εσύ».

Υπενθυμίζεται πως όταν αποχώρησε από τη Σπάρτη ο Γράφας είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο φυσικά, απλά είχε ήδη κλείσει στα Τρίκαλα, κάτι που εξόργισε τους Λάκωνες όταν το έμαθαν.

Τέλος, δεν έχει χάσει μόνο τον κόσμο ο άλλοτε τεχνικός της Βέροιας, αλλά και τα αποδυτήρια. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν δημιουργηθεί και κλίκες. Υπάρχει, μάλιστα, και μία τετράδα αχώριστη. Ο κόσμος να καίγεται, το παρεάκι δεν σπάει. Ο λόγος για τους Πάνο, Μάκο, Σιαλμά και Μυρσινιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το καρφί στον Γράφα και η… αχώριστη τετράδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.