ΑΡΗΣ

Ιντέγε: Έρχεται για τον Άρη την Τετάρτη και… αποθεώνεται!

Μέρα… Μπράουν Ιντέγε είναι για τον Άρη και τους οπαδούς του η Τετάρτη (19/6). Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον «Θεό του πολέμου». Ο 30χρονος επιθετικός θα έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Άρη, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και...
Ιντέγε: Έρχεται για τον Άρη την Τετάρτη και… αποθεώνεται!

Μέρα… Μπράουν Ιντέγε είναι για τον Άρη και τους οπαδούς του η Τετάρτη (19/6). Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον «Θεό του πολέμου».

Ο 30χρονος επιθετικός θα έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Άρη, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ένα συμβόλαιο του οποίο αναμένεται να έχει μονοετή διάρκεια και θα αποφέρει στον Ιντέγε το ποσό των 500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων τα οποία θα είναι αρκετά.

Μια αναμφίβολα σπουδαία μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Ο Ιντέγε είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση των Θεσσαλονικέων και να βοηθήσει πολύ.

Άλλωστε από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Ιντέγε

Ο Ιντέγε είναι ένας παίκτης που έλειψε πέρσι από τον Άρη, ο οποίος αναγκαζόταν να κάνει… αλχημείες στη θέση του επιθετικού, χρησιμοποιώντας τις περισσότερες φορές τον Νικολά Ντιγκινί.

Πλέον με τον Νιγηριανό στράικερ ο Άρης αποκτά οντότητα μπροστά, ενώ μπορεί κάλλιστα να κάνει όνειρα εισόδου ακόμη και στους ομίλους του Europa League. Κάτι το οποίο αν συμβεί θα… εκτοξεύσει τους «κίτρινους» σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε πρεστίζ φυσικά.

Το σίγουρο είναι ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) θα υπάρχει πολύς κόσμος στο «Μακεδονία» προκειμένου να υποδεχθεί το μεγάλο απόκτημα του Άρη. Ήδη Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λερίν Ντουάρτε βίωσαν την αγάπη των οπαδών της ομάδας από πρώτο χέρι κατά την άφιξή τους.

Φυσικά κατά την άφιξη του Μπράουν Ιντέγε ο αριθμός των οπαδών αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερος, με τον Άρη να πραγματοποιεί μια μεταγραφή… αεροδρομίου μετά από αρκετά χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιντέγε: Έρχεται για τον Άρη την Τετάρτη και… αποθεώνεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.