NBA

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία» (vid)

Έτοιμος για το 7ο παιχνίδι, ο Έλληνας σούπερ σταρ που κοιτάει μόνο την πρόκριση
Αντετοκούνμπο: «Έχουμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία» (vid)

Για την μεγάλη νίκη κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, μίλησε μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως η ομάδα «μεγάλωσε» και πλέον είναι πιο έτοιμη.

Ο 23χρονος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για το 7ο παιχνίδι που θα γίνει στην Βοστώνη, αποκαλύπτοντας τους ότι δεν έχει καθόλου άγχος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι:

«Θεωρώ ότι η ομάδα μου τα πήγε εξαιρετικά. Πήρα καλά πολλές φορές την μπάλα και βρήκα κενούς χώρους στο τρανζίσιον. Κάναμε φανταστική δουλειά στην άμυνα σήμερα, ειδικά στην γραμμή του τριπόντου και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον 7ο αγώνα:

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Πάμε στην Βοστώνη για το 7ο παιχνίδι και έχουμε μπροστά μας μία τεράστια ευκαιρία. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, να προστατεύσουμε την μπάλα και να βάλουμε τα δύσκολα καλάθια».

Για το αν υπάρχει πίεση:

«Για εμένα δεν υπάρχει καθόλου πίεση. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ, θα βγω να περάσω καλά, να απολαύσω την εμπειρία και να δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ. Εγώ και η ομάδα μου θα παίξουμε σκληρά, αυτό μπορώ να σας το πω με σιγουριά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: «Έχουμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.