ΑΡΗΣ

Ατομικό ο Διαμαντόπουλος στον Αρη

Αμφίβολος ο έλληνας επιθετικός για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης
Ατομικό ο Διαμαντόπουλος στον Αρη

Με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης (29/4, 17:00) .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων Άρτας (29/04, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα.

Σήμερα, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Δασυγένειο», με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να ακολουθεί –για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον αστράγαλο)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατομικό ο Διαμαντόπουλος στον Αρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.