ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: Στις 11:00 η συνέντευξη Τύπου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για όλα
Γιαννακόπουλος: Στις 11:00 η συνέντευξη Τύπου

Γιαννακόπουλος: Στις 11 το πρωί, στο ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του συλλόγου. 

Άξονας θα είναι η στέγαση όλων των τμημάτων, φυσικά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στον Βοτανικό. Η συμμετοχή του κόσμου σε πλάνου λαϊκής βάσης επιβεβαιώνεται πως θα αποτελέσει πυλώνα των λεγομένων του.

Είναι, ίσως, η πιο σημαντική τοποθέτηση παράγοντα του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια. Με την έννοια πως ό,τι ειπωθεί θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες θα αφορούν το άμεσο και πιο μακρινό μέλλον του σωματείου.

Γιαννακόπουλος: Άνοιγμα στην ΠΑΕ

Διέρρευσε στο διαδίκτυο η 1η σελίδα της ομιλίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου από τα όσα αναφέρονται το άνοιγμα προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

«Βασιλιάς των σπορ είναι το ποδόσφαιρο», αναγράφεται μεταξύ άλλων, «που είναι ο βασικός λόγος δημιουργίας νέων φιλάθλων. Η κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι αυτή που θέλουμε. Κυρίως δεν είναι αυτή που θα δημιουργήσει νέες γενιές Παναθηναϊκών».

Και συνεχίζει η έναρξη της σημερινής ομιλίας του: «Όσο και αν το μπάσκετ φέρνει επιτυχίες, κατακτά πρωταθλήματα και Κύπελλα, όσο και αν ο Ερασιτέχνης επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, δυστυχώς δεν αρκεί ώστε να γεννηθούν νέοι Παναθηναϊκοί»!

Όπως γίνεται αντιληπτό ο σύλλογος βρίσκεται προ ραγδαίων εξελίξεων. Πάντως μέχρι την Πέμπτη δεν φαίνεται ότι υπήρχε ενημέρωση προς τον Γιάννη Αλαφούζο για τα όσα πρόκειται να ειπωθούν σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το σίγουρο είναι ότι στο πλάνο που θα δημοσιοποιήσει ο Γιαννακόπουλος, το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει κορυφαία θέση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος: Στις 11:00 η συνέντευξη Τύπου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.