ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα

Ο Φερέιρα έχει πολλά στο μυαλό του, που αν τα εφαρμόσει θα προκαλέσουν
ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα

Μόλις λίγες μέρες έχει αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα, που έχει το δικό του πλάνο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει αρχίσει και μαθαίνει τους παίκτες του και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», αν κάνει ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό του, τότε θα κλάψουν… μανούλες.

Το θέμα που έχει, δεν είναι σε επίπεδο τακτικών, συστημάτων, διατάξεων και τα ρέστα, αλλά φτάνει σε επίπεδο προσώπων.

Συγκεκριμένα αυτοί που επί Ραζβάν Λουτσέσκου, θεωρούσαμε ότι είναι… ιερές αγελάδες στο παιχνίδι των πρωταθλητών, δεν έχουν την ίδια θέση.

Αυτό έχει να κάνει και με όσους θεωρούσαμε απόκληρους, που δεν θα πρέπει να τους βάζουμε πλέον στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το σίγουρα είναι ότι αν αρχίσουν οι αλλαγές, τότε θα δούμε πολλά από τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, που δεν έχει τις ίδιες τακτικές με τον Ρουμάνο.

Το «παλεύει» για το Μπεργκ

Με αρκετή μυστικοπάθεια κινείται τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει για ακόμα μία φορά την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, δεν είναι σίγουρα το φαβορί για την απόκτηση του, ωστόσο δεν σταματάει να δίνει τη «μάχη» του, προκειμένου να πείσει τον Σουηδό να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.