ΑΕΚ BC

Αγωνία για Σάκοτα στην ΑΕΚ

Ο Έλληνας φόργουρντ έχει υποστεί τράβηγμα και θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα, όπου θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο Final Four
Αγωνία για Σάκοτα στην ΑΕΚ

Έκδηλη είναι η ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα τραυματίστηκε στην ήττα που γνώρισαν οι «κιτρινόμαυροι» και η συμμετοχή για το Final Four της επόμενης εβδομάδας είναι αμφίβολη.

Ο αρχηγός της Ένωσης πρόλαβε να παίξει μόλις 16 λεπτά και αποχώρησε τραυματίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ακόμη και για θλάση, κάτι που θα σήμαινε πως θα έχανε οριστικά τη μεγάλη διοργάνωση που έχει μπροστά της η Ένωση.

Ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, ο Σάκοτα έχει υποστεί ένα τράβηγμα. Η ακριβής διάγνωση είναι «επώδυνη σύσπαση έσω γαστέρας δικέφαλου του γαστροκνημίου στο δεξί πόδι».

Τη Δευτέρα θα  Δευτέρα θα κάνει υπερηχογραφικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να ξεκαθαρίσει αν προλαβαίνει ή όχι το Final Four.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωνία για Σάκοτα στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.