ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Πήρε έναν πρώην μπλαουγκράνα (pic-vid)

Ο Ζοάν Ρομάν υπέγραψε στην ομάδα του Αγρινίου
Παναιτωλικός: Πήρε έναν πρώην μπλαουγκράνα (pic-vid)

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την έβδομη μεταγραφική του κίνηση, αποκτώντας τον Ζοάν Ρομάν. Ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ έχει περάσει από τις ακαδημίες των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι…

Ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, λοιπόν, για την ομάδα του Αγρινίου με έναν ποδοσφαιριστή, που υπήρξε συμπαίκτης με τους Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα όταν σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα Β’ έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Μπάρτσα. Το 2015 βασικός με τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» στο ένα άκρο της επίθεσης (με τον Ντελοφέου στην άλλη) είχε 9 γκολ σε 70 συμμετοχές.

Όπως διαβάσατε πριν δύο μέρες στο Sportime αυτή είναι η μεταγραφή στα εξτρέμ για την ομάδα του Αγρινίου, έβδομη συνολικά κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο μετά τους Φρεντερίκο Ντουάρτε, Ίγκορ Γιοβάνοβιτς, Ζοάν Μαρσιάλ, Κρίστοφερ Κνετ, Ντάλσιο και Μιμίτο.

Ο Ρομάν γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1993 στην καταλανική πόλη, Ρέους, και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ.

Το 2009 πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, και το 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του για τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ενώ αγωνίστηκε και στη Βιγιαρεάλ με τη μορφή δανεισμού το διάστημα αυτό. Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Μπράγκα, όμως δεν έμεινε εκεί αφού πήγε δανεικός σε Νασιονάλ και Σλατσκ Βρότσλαβ.

Το 2018 αγωνίστηκε στην Κύπρο καιτην ΑΕ Λεμεσού, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την Μιέντζ Λέγκνιτσα. Πέρσι μέτρησε δύο γκολ σε πέντε ματς με την κυπριακή ομάδα και πέντε γκολ σε δώδεκα συμμετοχές με την πολωνική και πλέον ο Παναιτωλικός τον εντάσσει στο δυναμικό του.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Πήρε έναν πρώην μπλαουγκράνα (pic-vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.