ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Αμβούργο: Τρομερός ο 17χρονος Τζολάκης (vid)

Έπιασε πέναλτι στο φιλικό ο νεαρός τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων»...
Ολυμπιακός-Αμβούργο: Τρομερός ο 17χρονος Τζολάκης (vid)

Ολυμπιακός-Αμβούργο: Μία ήταν η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Αμβούργο στο Γέμπαχ της Αυστρίας. Και αυτή η φάση είχε ως πρωταγωνιστή «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη!

Ο νεαρός τερματοφύλακας πήρε θέση βασικού στο τελευταίο τεστ των Πειραιωτών στο εξωτερικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε φανέλα βασικού για να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Με τον ίδιο να δικαιώνει τον Πορτογάλο τεχνικό για την επιλογή του.

Έδειξε ο 17χρονος γκολκίπερ πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σίγουρα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Κράτησε το μηδέν στην εστία του στα πρώτα 45 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης που είχε ο Ολυμπιακός.

Με το Αμβούργο να έχει μάλιστα και πέναλτι! Είπε όμως «όχι» ο Τζολάκης στην εκτέλεση του Γουντ στο 26ο λεπτό του ματς. Έπεσε σωστά ο μικρός του Ολυμπιακού και έδιωξε την μπάλα με το πόδι, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.

Με τους συμπαίκτες του να του δίνουν αμέσως συγχαρητήρια και τον ίδιο να παίρνει ψυχολογικά ακόμη περισσότερο τα πάνω του! Γενικότερα, πάντως, έχει κάνει μία προετοιμασία μέχρι τώρα ο νεαρός γκολκίπερ με τον Ολυμπιακό. Γεγονός που ικανοποιεί και τον Πέδρο Μαρτίνς με όσα βλέπει.

Είναι μόλις 17 ετών ο Τζολάκης και παρόλα αυτά έχει δείξει αρκετές φορές ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Να σημειωθεί πως ο 17χρονος τερματοφύλακας και πέρσι το καλοκαίρι είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πλήρη άποψη για τον μικρό.

Δείτε σε βίντεο την απόκρουση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στο ματς Ολυμπιακός-Αμβούργο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός-Αμβούργο: Τρομερός ο 17χρονος Τζολάκης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.