ΠΑΟΚ

Παλίνια: Προς… ναυάγιο η υπόθεση με τον 24χρονο

Ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου» μπορεί να βρήκε τη χρυσή τομή με τη Σπόρτινγκ, αλλά αυτό δεν συνέβη και με την Μπράγκα
Παλίνια: Προς… ναυάγιο η υπόθεση με τον 24χρονο

Παλίνια: Προς… ναυάγιο η υπόθεση.

Μοιάζει πλέον απίθανο, να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον 24χρονο μετά τη συνάντηση του Μάριο Μπράνκο με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

Ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου» μπορεί να βρήκε τη χρυσή τομή με τη Σπόρτινγκ, αλλά αυτό δεν συνέβη και με την Μπράγκα.

Η πρώην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν αφήνει τον παίκτη και δεν δέχεται να σπάσει ο δανεισμός.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι», αποσύρονται για τον 24χρονο χαφ και πλέον κοιτάζουν άλλη λύση.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχωρεί τον Παλίνια με ένα ποσό που φτάνει περίπου τα 4.000.000 ευρώ.

Είναι δανεικός από την ομάδα της Λισαβόνας στη Μπράγκα και έχει ύψος 1,90.

Ο Πορτογάλος είναι αμυντικός μέσος και ο παίκτης που έψαχνε ο «δικέφαλος» για να καλύψει το κενό του στη μεσαία γραμμή.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 32 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Μπράγκα που είχε για προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα, νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Φερέιρα και αυτός που ζήτησε από τους ιθύνοντες τους νταμπλούχους να προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει άλλη μια προσπάθεια μήπως καταφέρει να πείσει την Μπράγκα αλλιώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να στραφεί σε εναλλακτικές περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη: «Ματιές» και από τη Μαρσέιγ για τον Λημνιό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παλίνια: Προς… ναυάγιο η υπόθεση με τον 24χρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.