ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: Στη Νάπολη για ιατρικές εξετάσεις (pic)

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στον ιταλικό νότο για λογαριασμό της Νάπολι, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Μανωλάς: Στη Νάπολη για ιατρικές εξετάσεις (pic)

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στον ιταλικό νότο για λογαριασμό της Νάπολι, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Έλληνας αμυντικός θα φοράει από τη νέα σεζόν τη φανέλα της Νάπολι.

Σήμερα είναι η μέρα των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στο γήπεδο στο Ντιμάρο, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, που πραγματοποιεί την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Την άφιξή του είχε προαναγγείλει ο Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες: «Περιμένουμε να μπει στην αποστολή ο Μέρτενς στις 12 Ιουλίου, όπως και οι Μίλικ, Ζιελίνσκι και Μάριο Ρουί. Στις 13 Ιουλίου έρχεται στην ομάδα ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς, στις 18 του μήνα ο Μέρετ».

Ο 28χρονος έχει χτίσει καλό όνομα στο πάλαι ποτέ «Καμπιονάτο», ενώ πάρα πολλοί στην Ευρώπη τον έχουν συνδέσει με τη μεγάλη ανατροπή των «τζιαλορόσι» επί της Μπαρτσελόνα κι εκείνο το αξέχαστο γκολ που έδωσε στην τότε ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Για τον Μανωλά εμφανίζεται μια νέα προοπτική. Με τη Ρόμα έκανε εξαιρετικές χρονιές, όμως σε καμία από τις πέντε σεζόν που έπαιξε εκεί δεν διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Η Νάπολι προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να αποκαθηλώσει τη Γιουβέντους, δίχως αποτέλεσμα, όμως φέτος υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για κάτι καλό. Ο 28χρονος, πάντως, ξέρει από πρωταθλητισμό.

Τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής 

Η Νάπολι έδωσε 34.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Ο παίκτης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα παίρνει 3.500.000 ευρώ. Με τα μπόνους, όμως, θα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 4.500.000 ανά χρονιά.

Επιπλέον, θα πάρει 2.000.000 ως μπόνους υπογραφής.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας σέντερ μπακ αποτελεί μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της ιταλικής ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανωλάς: Στη Νάπολη για ιατρικές εξετάσεις (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.