ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οδηγός… συμβολαίου για τον επόμενο Μπουζούκη

Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες, τηρώντας απαρέγκλιτα πλάνο μετάβασης από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα.
Παναθηναϊκός: Οδηγός… συμβολαίου για τον επόμενο Μπουζούκη

Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες, τηρώντας απαρέγκλιτα πλάνο μετάβασης από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες οικονομικά, το «τριφύλλι» προσπαθεί να συγκροτηθεί ξανά σε όλα τα επίπεδα. Έχοντας κλείσει χρόνο στον σύλλογο Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν καταφέρει πολλά πράγματα. Η διαχείριση της Ακαδημίας, σε συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα, είναι ένα από αυτά.

Ο νέος κορμός ήδη δομείται. Κολοβέτσιος, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης τα συμβόλαια έως το 2022. Παίκτες που είδαν μέσα στο 2019 τη συμφωνία τους με τους «πράσινους» να επεκτείνεται. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές πιο πίσω, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο μετάβασης από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα.

Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σέχου (που ήδη έχει κάνει το άνοιγμά του με το βασικό γκρουπ παικτών), Σκεντεράι. Φημολογήθηκε και κυκλοφόρησε στον Τύπο ότι οι ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας δέχτηκαν πρόταση επέκτασης από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ζήτησε άμεσα απάντηση! Πιο τραβηγμένα σενάρια έμπλεξαν την ενδεχόμενη μετάβαση των νεαρών παιδιών στην Ολλανδία, ανάλογα με το τι θα απαντήσουν…

Παναθηναϊκός: Συγκεκριμένη πολιτική

Ο Παναθηναϊκός τηρεί συγκεκριμένο πλάνο για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας. Δίνει την ευκαιρία να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι σε παιδιά που ξεχωρίζουν αγωνιστικά, βοηθώντας να εκπληρώσουν ένα όνειρό τους. Οι προαναφερθέντες ανήκουν στην πρώτη βαθμίδα συμβολαίων. Η επέκτασή τους στην επόμενη, μόλις η αποστολή επιστρέψει από την Ολλανδία, είναι δεδομένη.

Κανένας Νταμπίζας δεν περιμένει καμία απάντηση από τους νεαρούς της Κ19. Με τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα θα μεταβούν στη δεύτερη βαθμίδα, με τις στάνταρ αποδοχές και τα μπόνους συμμετοχών. Για να γίνει αντιληπτό, στη βαθμίδα αυτή βρισκόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Μπουζούκης. Που απέδειξε την αξία του και κέρδισε ένα σημαντικότερο επαγγελματικό συμβόλαιο από τον σύλλογο.

Η πυραμίδα συμβολαίων

Απλά… Το συμφωνητικό των νέων με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει ως μετεξέλιξη ένα επόμενο συμβόλαιο για τους ποδοσφαιριστές που περνούν από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα. Είτε συμμετέχοντας στις προπονήσεις, είτε αγωνίζονται. Ανάλογα με το τι θέλει ο προπονητής. Οι όροι των συμβολαίων των κατηγοριών αυτών δεν διαφοροποιούνται και δεν αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης.

Κατακλείδα. Οι προαναφερθέντες νεαροί που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία ανήκουν στην κατηγορία παικτών που υπολογίζονται για την επόμενη κλίμακα συμβολαίων. Σημαίνει πως έχουν αποκτήσει αγωνιστική αξία στα μάτια των προπονητών τους και ότι ο σύλλογος πιστεύει σε αυτούς. Μένει να αδράξουν την ευκαιρία και να γίνουν αυτοί οι επόμενος Μπουζούκης…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Οδηγός… συμβολαίου για τον επόμενο Μπουζούκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.