ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός έπεσε σε… ρώσικο μπλόκο κι έχασε τον Χόλινς, αλλά έκανε «ρελάνς» και έκλεισε τον παίκτη του Προμηθέα, το οποίο είχε στο στόχαστρο, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime
Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός έπεσε σε… ρωσική ξέρα και «ναυάγησε» στην υπόθεση του Οστιν Χόλινς, αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου.

Έκανε ρελάνς και φαίνεται να έκλεισε έναν παίκτη που… έβγαλε μάτια φέτος με τον Προμηθέα σε Ελλάδα και Ευρώπη, τον Ράιον Μπράουν.

To Sportime είχε αποκαλύψει από τις 10/7 ότι το τριφύλλι έχει στο στόχαστρο τον 27χρονο (1,98μ.) γκαρντ φόργουορντ. Πρώτη προτεραιότητα, όμως, ήταν αυτό τον καιρό το θέμα του Χόλινς.

Οι «πράσινοι» τα είχαν βρει με τον παίκτη και ο 28χρονος Αμερικανός έδειχνε να είναι με το ένα πόδι στο ΟΑΚΑ. Ξαφνικά όμως, μπήκε στην μέση η Ζενίτ.

Οι Ρώσοι του έταξαν ένα χρυσό συμβόλαιο και έτσι ο Χόλινς χάθηκε από τον πράσινο ορίζοντα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Προχώρησε σε «χρόνο μηδέν» το θέμα Μπράουν και φαίνεται πως έκλεισε τον πρώην παίκτη του Προμηθέα.

Μαγική σεζόν

Ο Μπράουν… έβγαλε μάτια φέτος και έκανε πράγματα και θαύματα. Στην Α1 έπαιξε 35 ματς με τον Προμηθέα και είχε μέσο όρο 10,8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2,34 ασίστ, 0,9  κλεψίματα. Στο BCL ήταν «ασταμάτητος». Είχε μ.ο. 15,3π.,  (με 37.9% στα τρίποντα), 4,8ριμπ., 1,9ασ., 0,9κλεψ., 1,5 λάθη.

Ο Αμερικανός αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Δεν έγινε ντραφτ και αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό. Πήγε αρχικά στο Ισραήλ και έπαιξε στην Χάποελ Τελ Αβίβ (2014). Στη συνέχεια πήγε στην βελγική Εξέλσιορ (2014-16). Από εκεί μετακόμισε στην φινλανδική Κατάγια (2016-17) και μετά πήγε στην γαλλική Ντιζόν (2017-18). Μετά ήρθε στον Προμηθέα και εκεί βρήκε την Ιθάκη του.

Γιατί πήρε το χρίσμα του Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του, καθώς τον θεωρεί έναν ικανότατο, ταχύτατο και δυνατό παίκτη που παίζει εξίσου καλά και στο «2» και στο «3». Είναι «εκρηκτικός», είναι… μανούλα στον αιφνιδιασμό, έχει εξαιρετικό σουτ και από τα 6,75μ., παίζει πικ ‘εν ρολ, ενώ είναι καλός ριμπάουντερ και μπορεί και να πασάρει. Στην άμυνα δεν έδειξε πολλά πράγματα φέτος, αλλά έχει και την ταχύτητα και την δύναμη να βοηθήσει και στο κομμάτι αυτό.

Δεν ανησυχούν για Φριντέτ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να περιμένει το συμβόλαιο του Τζίμερ Φριντέτ. Το θέμα έχει μια καθυστέρηση μεν, αλλά οι πράσινοι έλεγαν και λένε ότι ο παίκτης έχει κλείσει και ρυθμίζονται απλά οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγάλο «μπαμ».

Οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά και για άλλο ένα «2άρι» που να μπορεί να ανέβει και στο «3». Κοιτάνε κάποιες περιπτώσεις όπως εκείνη του Κέιν που έπαιζε φέτος στην Μακάμπι, ενώ πάντα έχουν το μυαλό τους και σε έναν άλλον παίκτη των Ισραηλινών, τον Ρολ, που πάντως, δείχνει κοντά στην Αρμάνι. Από κει και πέρα δεν ρίχνουν ματιές για ψηλό, καθώς το πιο πιθανό είναι να μείνει ο Βουγιούκας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπράουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέφανος Σύριγγας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.