ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές 15/7: Στο κάδρο ο Νούνιες (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές 15/7: Εξετάζει την περίπτωση του ελεύθερου Πορτογάλου αμυντικού, πρώην της Λέχια, για ενίσχυση στα στόπερ.
Παναθηναϊκός μεταγραφές 15/7: Στο κάδρο ο Νούνιες (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές 15/7: Εξετάζει την περίπτωση του ελεύθερου Πορτογάλου αμυντικού, πρώην της Λέχια, για ενίσχυση στα στόπερ.

Πέραν του Μπαρτ Σένκεβελντ, παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τη Μέλμπουρν Σίτι και είναι κοντά στο «τριφύλλι», ο Ζοάο Νούνιες (πρώην της πολωνικής Λέχια Γκντανσκ) είναι στόπερ που φαίνεται ότι απασχολεί ενεργά τον Νίκο Νταμπίζα.

Eίναι 23 ετών. Μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ και αποτελεί «προϊόν» της Ακαδημίας της Μπενφίκα. Μετά τη θητεία του σε όλα, σχεδόν, τα ηλικιακά κλιμάκια των «αετών» της Λισαβόνας έκανε το βήμα στο εξωτερικό το 2016.

Στην Πολωνία, με τη Λέχια, έπαιξε 76 φορές στο Πρωτάθλημα έχοντας 1 ασίστ. Κυοφορείται το σενάριο να φορέσει τα πράσινα και ο Νούνιες και ο Σένκεφελντ, μια και τα κασέ τους είναι εντός ορίων του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός μεταγραφές 15/7: Αναζητά πολυσύνθετους παίκτες

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με τον Ολλανδό να φαίνεται πως αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα για την κάλυψη μίας θέσης στην άμυνα. Πάντως και ως προς την αναζήτηση παικτών, η λογική των Νταμπίζα και Δώνη είναι ξεκάθαρη.

Ο Νούνιες δύναται να χρησιμοποιηθεί και ως αριστερό και ως δεξί στόπερ. Μπορεί να προσφέρει ως δεξιός μπακ. Στη νεανική του καριέρα χρησιμοποιήθηκε και ως αμυντικός μέσος. Οι αρετές αυτές σε συνδυασμό με το προσιτό κοστολόγιο δίνουν ελπίδες στο να προχωρήσει η προσθήκη του στο «τριφύλλι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός μεταγραφές 15/7: Στο κάδρο ο Νούνιες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.