ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Έσπασε» τα κοντέρ ο Μαυροκεφαλίδης, ασταμάτητη η Ζαλγκίρις

Τι κι αν έπαιξε λιγότερο από 14 λεπτά; Αυτά ήταν αρκετά για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να κάνει… μυθική εμφάνιση και να βάλει 27 πόντους! Η Λιέτουβος Ρίτας «διέλυσε» την Πιένο το απόγευμα του Σαββάτου με 110-68 στο εντός έδρας παιχνίδι για τ ην 34η αγωνιστική του λιθουανικού πρωταθλήματος, με τον Έλληνα φόργουορντ/σέντερ να είναι ο...
«Έσπασε» τα κοντέρ ο Μαυροκεφαλίδης, ασταμάτητη η Ζαλγκίρις

Τι κι αν έπαιξε λιγότερο από 14 λεπτά; Αυτά ήταν αρκετά για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να κάνει… μυθική εμφάνιση και να βάλει 27 πόντους!

Η Λιέτουβος Ρίτας «διέλυσε» την Πιένο το απόγευμα του Σαββάτου με 110-68 στο εντός έδρας παιχνίδι για τ ην 34η αγωνιστική του λιθουανικού πρωταθλήματος, με τον Έλληνα φόργουορντ/σέντερ να είναι ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων.

Ο 33χρονος άσος σκόραρε 27 πόντους (9/10 εντός πεδιάς), ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ μόλις σε 13:53 συμμετοχής. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπήκε καθόλου στο παρκέ. Δεύτερος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ρόκας Γκιεντράιτις με 16 πόντους.

Έτσι, η Λιέτουβος ανέβηκε στο 28-6, συνεχίζοντας να είναι στη δεύτερη θέση χωρίς πίεση.

Τα δεκάλεπτα: 32-17, 63-37, 91-50, 110-68

Την ίδια ώρα, η Ζαλγκίρις συνέχισε την ξέφρενη πορεία της. Μετά την επικράτηση με 3-1 επί του Ολυμπιακού στην προημιτελική σειρά της Euroleague, πήρε εύκολα τη νίκη και στο λιθουανικό πρωτάθλημα επί της Νεβέζις με 91-72.

Ο Μπράντον Ντέιβις ήταν για ακόμη μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ολοκληρώνοντας το ματς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Καβαλιάουσκας, σημειώνοντας 12 πόντους και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ, ενώ 10 πρόσθεσε ο Άαρον Γουάιτ.

Έτσι, η ομάδα του Σάρας συνεχίζει πρώτη με 28-4.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 53-32, 74-59, 91-72

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έσπασε» τα κοντέρ ο Μαυροκεφαλίδης, ασταμάτητη η Ζαλγκίρις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.