ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Εκτός για 25 μέρες ο Μιλουτίνοφ, πόνους ο Σπανούλης

Αγώνα δρόμου για τα πλέι οφ καλούνται να κάνουν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις στη Euroleague και να είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με στόχο την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου της σεζόν που διεκδικούν. Στην προπόνηση της Κυριακής (29/04) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιμετώπισε...
Εκτός για 25 μέρες ο Μιλουτίνοφ, πόνους ο Σπανούλης

Αγώνα δρόμου για τα πλέι οφ καλούνται να κάνουν στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις στη Euroleague και να είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με στόχο την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου της σεζόν που διεκδικούν.

Στην προπόνηση της Κυριακής (29/04) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιμετώπισε ξανά προβλήματα. Το διάστρεμμα που υπέστη ο ήδη τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ αποδείχθηκε βαρύ και θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 25 ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως ο Σέρβος σέντερ θα χάσει την πρώτη φάση των πλέι οφ.

Την ίδια ώρα ο Βασίλης Σπανούλης που νιώθει έντονες ενοχλήσεις στη μέση, δεν θα προπονείται το επόμενο διάστημα και θα κάνει μόνο θεραπεία και μασάζ.

Ο Κιμ Τιλί συνεχίζει να πονάει στο γόνατο γυμνάστηκε κανονικά, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις έβγαλε μέρος προπόνησης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πάσχει από οστικό οίδημα ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού του, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Στρέλνιεκς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Οι Πειραιώτες έχουν ακόμη τρεις αγώνες να δώσουν πριν από την έναρξη των πλέι οφ. Με τον ΠΑΟΚ (κεκλεισμένων εντός), τον ΓΣΛ Φάρο (εκτός) και τον Προμηθέα (εντός)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός για 25 μέρες ο Μιλουτίνοφ, πόνους ο Σπανούλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.