SPORTMINUTE

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Γιαννοπούλου και Γκούρλιας νικητές στα 3χλμ.

Από νωρίς το Σύνταγμα γέμισε με πλήθος κόσμου που ήθελε να πάρει μέρος στο ανοιξιάτικο ραντεβού της Αθήνας
Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Γιαννοπούλου και Γκούρλιας νικητές στα 3χλμ.

Είναι το καθιερωμένο ραντεβού της άνοιξης στην πρωτεύουσα: ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας αποτελεί και φέτος ένα σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Και όπως αναμενόταν η πλατεία Συντάγματος γέμισε από το πρωί της Κυριακής (18/3) με μικρούς και μεγάλους, δρομείς όλων των ηλικιών.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με τον Ημιμαραθώνιο, ωστόσο οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες που τερμάτισαν ήταν οι δρομείς των 3χλμ. Wind. Ο Μάρκος Γκούρλιας ήταν νικητής στους Άνδρες με χρόνο 9.05. Δεύτερος με 9.22 ήταν ο Παναγιώτης Δημόπουλος και τρίτος ο Πολωνός, Ματέους Μάντριαζ (9.22).

Στις γυναίκες, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου έκανε το repeat και έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού όπως και πέρυσι. Έκανε χρόνο 10.02 που είναι και ρεκόρ διαδρομής. Το προηγούμενο ήταν 10.21 από το 2016 και ανήκε στην Ζωή Ανδρικοπούλου, η οποία φέτος τερμάτισε στην 3η θέση.

«Ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστήθηκε τον αγώνα, εγώ προσωπικά χάρηκα που πήρα μέρος σε μία γιορτή για την Αθήνα. Μας επηρέασε λίγο ο αέρας που ήταν δυνατός, ενώ είχε και υγρασία, αλλά όλα πήγαν καλά. Συνεχίζουμε τώρα την προετοιμασία για τους αγώνες του καλοκαιριού», είπε ο Μάρκος Γκούρλιας.

Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, δήλωσε: «Είχα τρέξει και πέρσι στη διαδρομή και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Όλα πήγαν καλά, έκανα και ατομικό ρεκόρ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ο αγώνας αυτός ήταν για μένα, μέσα στο στάδιο της προετοιμασίας μου για το καλοκαίρι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Γιαννοπούλου και Γκούρλιας νικητές στα 3χλμ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.