ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρασινίζει» το άλσος (pics-vids)

Η Νέα Φιλαδέλφεια ομορφαίνει, πρασινίζει και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά».
Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρασινίζει» το άλσος (pics-vids)

Η Νέα Φιλαδέλφεια ομορφαίνει, πρασινίζει και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά».

Η ΑΕΚ περιμένει με ανυπομονησία πότε θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για να γίνει αυτό στα μέσα της σεζόν 2020/21. Τότε που θα είναι έτοιμη η «Αγιά Σοφιά». Οι πολίτες της περιοχής περιμένουν την ανάπτυξη της πόλης, καθώς και τα έργα πέριξ του γηπέδου. Αυτά που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα τους και την βελτίωση της ζωής τους.

Μάλιστα, τα πρώτα έργα μάλιστα άρχισαν. Πρόκειται για δενδροφυτεύσεις, αλλά και άλλες εργασίες με στόχο την ανάπλαση του άλσους στο κομμάτι αρχικά που βρίσκεται πλησίον της «Αγιάς Σοφιάς» που σήμερα προκαλεί μάλλον θλίψη. Εκεί που βρισκόταν πριν λίγο καιρό το γκαράζ από τα σκουπιδιάρικα του Δήμου, όπως είχε αποφασίσει παρανόμως η δημοτική Αρχή που παραδίδει την 1η Σεπτέμβρη.

Στην Ένωση έκαναν ο,τι περνά από το χέρι τους για προχωρήσουν το συντομότερο σε κάποιες εργασίες, έτσι ώστε το Άλσος να γίνει ξανά πνεύμονας πράσινου και να αποκτήσει την παλιά του μορφή. Για να γίνει πόλος έλξης ξανά για όλους τους πολίτες της Αττικής.

Μάλιστα, η δενδροφύτευση στο κομμάτι του Άλσους, πίσω από την παλιά θύρα 21 ξεκίνησε σήμερα και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, με τη Νέα Φιλαδέλφεια να παίρνει… ξανά ανάσα!

Φωτογραφίες και βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια:

Δείτε ότι έγινε σήμερα στο κομμάτι του άλσους που είναι δίπλα στην «Αγιά Σοφιά»:

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρασινίζει» το άλσος (pics-vids)

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρασινίζει» το άλσος (pics-vids)

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρασινίζει» το άλσος (pics-vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...