ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – ακαδημία: Υπέγραψαν οι Λιάτσος, Παπαδούδης

Επαγγελματίες έγιναν οι δύο πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού...
Ολυμπιακός – ακαδημία: Υπέγραψαν οι Λιάτσος, Παπαδούδης

Ολυμπιακός – ακαδημία: Εκτός από την ανανέωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν και δύο πιτσιρικάδες. Ο λόγος για τους Χρήστο Λιάτσο και Θανάση Παπαδούδη.

Αμφότεροι έγιναν επαγγελματίες και θα αναχωρήσουν με τους Νέους το Σάββατο για την Αγγλία και συγκεκριμένα το Νότιγχαμ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει για τα συμβόλαια των δύο πιτσιρικάδων:

«Χρήστος Λιάτσος και Θανάσης Παπαδούδης, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα μας, ενισχύοντάς τη στη μεσοεπιθετική γραμμή και κάτω από τα δοκάρια αντίστοιχα.

Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές, είναι γεννημένοι το 2003. Ο Χρήστος Λιάτσος είναι διεθνής με την εθνική Κ17, και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και σαν επιτελικός μέσος, ενώ αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» του Ολυμπιακού, έχοντας ακολουθήσει όλη την πορεία, από τις Σχολές μέχρι την Ακαδημία του συλλόγου.

Ο Θανάσης Παπαδούδης, είναι διεθνής με την εθνική Κ16 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Τα δύο παιδιά, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, εντάχθηκαν στο ρόστερ της Κ19 ομάδας του Θρύλου και το Σάββατο (27/7) θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Νότιγχαμ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Ολυμπιακός – ακαδημία: Να σημειωθεί πως το τμήμα κάτω των 19 ετών του Ολυμπιακού, θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αγγλία. Εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – ακαδημία: Υπέγραψαν οι Λιάτσος, Παπαδούδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.