ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Γκουστάβο Μπλάνκο!

Οπως έγραψε το sportime, ο ΠΑΟΚ αναζητεί εκτός απο αριστερό μπακ και έναν επιθετικό με τον Γκουστάβο Μπλάνκο που αγωνίζεται στη Σαχτάρ να βρίσκεται στη στη λίστα του. Το πρόβλημα με τον 27χρονο Αργεντινό, είναι ότι πιάνει θέση ξένου. Ο ύψους 1.90 ποδοσφαιριστής εχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ ως το 2020 αλλά ο Δικεφάλος έχει...
ΠΑΟΚ:  Στη λίστα ο Γκουστάβο Μπλάνκο!

Οπως έγραψε το sportime, ο ΠΑΟΚ αναζητεί εκτός απο αριστερό μπακ και έναν επιθετικό με τον Γκουστάβο Μπλάνκο που αγωνίζεται στη Σαχτάρ να βρίσκεται στη στη λίστα του. Το πρόβλημα με τον 27χρονο Αργεντινό, είναι ότι πιάνει θέση ξένου.

Ο ύψους 1.90 ποδοσφαιριστής εχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ ως το 2020 αλλά ο Δικεφάλος έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την πιθανότητα απόκτησης του.

Το μεγάλο εμπόδιο για να προχωρήσουν οι εξελίξεις, είναι πως ο Μπλάνκο πιάνει θέση ξένου καθώς ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει το επιτρεπτό όριο.

Ετσι για να συμβεί οτιδήποτε στην υπόθεση Μπλάνκοθα πρέπει, να αδειάσει μία θέση με τον Πέδρο Ενρικε να βρίσκεται στους υπο παραχώρηση παίκτες που πιάνουν θέση ξένου αλλά να μην έχει υπάρξει ακόμη, οριστική εξέλιξη με πιθανή μετακίνηση του.

Ο Γκουστάβο Μπλάνκο έχει φορέσει στην καριέρα του κατά σειρά, τις φανέλες των Αρσεναλ Σαραντί, Νεπορτίβο Μερλο,  Ανζί, Γουιντάντ, (μαρόκο), Ασιρίσκα, Κάρπατι, Σαχτάρ και Μάλαγα. Πέρσι αγωνίστηκε στην Μάλαγα ως δανεικός απο τη Σαχτάρ και σε 42 αγώνες μέτρησε εννιά γκολ και επτά ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Αργεντινός φυσικά δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στη λίστα των πρωταθλητών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Γκουστάβο Μπλάνκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.