ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: Ενδεχόμενη παραμονή του, θα είναι δήλωση!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν εκ των καλύτερων στην προετοιμασία του Όστερμπεϊκ, ανεξάρτητα και αν η υπόθεση επέκτασης συμβολαίου επισκιάζει τα πάντα σε ό,τι τον αφορά…
Χατζηγιοβάνης: Ενδεχόμενη παραμονή του, θα είναι δήλωση!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν εκ των καλύτερων στην προετοιμασία του Όστερμπεϊκ, ανεξάρτητα και αν η υπόθεση επέκτασης συμβολαίου επισκιάζει τα πάντα σε ό,τι τον αφορά…

Θα σημαίνει κάτι για τον Παναθηναϊκό, ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας με τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό; Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειες παραμονής του, έχοντας πλέον τσεκάρει ότι το μυαλό του κάτω από δύσκολες συνθήκες ανήκει στο «τριφύλλι».

Μην ξεχνιόμαστε… Δεν είναι εύκολη περίοδος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Είναι στο επίκεντρο όχι για το πόσο καλή προετοιμασία έκανε. Όχι για την αγωνιστική του χρησιμότητα, αλλά για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020. Διότι σε λίγους μήνες, θεωρητικά και πρακτικά, είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει.

Χατζηγιοβάνης: Στην κλίμακα Μπουζούκη

Ο Χατζηγιοβάνης βρίσκεται στην κλίμακα αξιολόγησης του Γιάννη Μπουζούκη. Ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν συγκεκριμένη άποψη για την αμοιβή του προτεινόμενου συμβολαίου, τη διάρκειά του και τη μεταπωλητική του αξία. Πόση είναι τώρα και που μπορεί να φτάσει. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο μέτωπο αυτό. Όμως αντί να είναι επηρεασμένος ο Χατζηγιοβάνης, ολοκλήρωσε στην Ολλανδία με την υπόλοιπη ομάδα μία σοβαρή προετοιμασία την οποία ακολούθησε στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ στο 1 vs 1, μετρά 3 ασίστ στα φιλικά. Στις προπονήσεις είναι πάντα στους διακριθέντες και δεν είναι καθόλου επηρεασμένος από το ζήτημα του συμβολαίου του.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να κρίνεται από συγκεκριμένο ή συγκεκριμένους παίκτες. Ωστόσο, τη δεδομένη γραμμή, ο έτερος από τους Splash Brothers του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Μπουζούκη είναι πιο απαραίτητος από ποτέ…

Ενδεχόμενη παραμονή του θα κάνει μεγάλο επικοινωνιακό καλό στον σύλλογο, θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον και δήλωση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί και κρατά τα παιδιά τους με τους κανόνες που αυτός θέτει. Ακόμη και στα χειρότερα χρόνια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζηγιοβάνης: Ενδεχόμενη παραμονή του, θα είναι δήλωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.