LIVE

Ατρόμητος – Ντουνάισκα Στρέντα LIVE

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το Sportime.gr την αναμέτρηση των Περιστεριωτών για το Europa League
Ατρόμητος – Ντουνάισκα Στρέντα LIVE

Ατρόμητος – Ντουνάισκα Στρέντα: Στις 20:00 της Πέμπτης (1/8) έχουμε σέντρα στο Περιστέρι στη ρεβάνς του 1-2 της Σλοβακίας.

Οι «κυανόλευκοι» κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό του Europa League και πρέπει απλά να σφραγίσουν το εισιτήριο. Χρειάζεται σοβαρότητα. Αλλά με το υπέρ τους σκορ του πρώτου αγώνα, το προβάδισμα είναι σαφές.

Θα μπορούσε, μάλιστα, να είναι και μεγαλύτερο, εάν ο Ρόσα δεν είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι με το σκορ στο 1-2. Υπενθυμίζεται πως τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έβαλαν οι Ούμπιντες και Μανούσος.

Το ευχάριστο είναι πως ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και παρατάσσει την ίδια 11άδα με αυτή του αγώνα στη Σλοβακία.

Οι ενδεκάδες:

Ατρόμητος: Μέγιερι – Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης – Χαρίσης, Μάντσον – Ενσικουλού, Ούμπιδες, Μανούσος – Βέλλιος.

Ντουνάισκα: Γεντλίτσκα, Ρονάν, Βίντα, Ματέους, Καλμάρ, Όραβετς, Ταϊβό, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Τσμέλικ, Καμαρένα.

Στα αξιοσημείωτα πως οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν καθόλου καλή παράδοση στα προκριματικά. Μόλις μία φορά έχουν περάσει έναν γύρο και αυτό επί Μιχάλη Γρηγορίου. Τότε είχαν πετάξει εκτός την ΑΪΚ Στοκχόλμης με ωραίο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια βρήκαν απέναντί τους τη Φενέρμπαχτσε. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά η διαφορά δυναμικής ήταν αρκετά μεγάλη.

Παρακολουθήστε LIVE το Ατρόμητος – Ντουνάισκα Στρέντα από το Sportime.gr


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος – Ντουνάισκα Στρέντα LIVE», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.