ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος – Ντουνάισκα 3-2: Τα κατάφερε, αν και δυσκολεύτηκε

Τη Λέγκια Βαρσοβίας θα βρει απέναντί του στην επόμενη φάση...
Ατρόμητος – Ντουνάισκα 3-2: Τα κατάφερε, αν και δυσκολεύτηκε

Ατρόμητος – Ντουνάισκα 3-2: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League ο Ατρόμητος με τη νίκη του με 3-2 επί της Ντουνάισκα στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Περιστερίου στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 2-0 και να έχει το πάνω χέρι στο ματς. Συγκεκριμένα στο 22′ ο Κατράνης με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μανούσος κέρδισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και «έγραψε» το 2-0!

Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Μπορεί να έδειχνε ο Ατρόμητος ότι έλεγχε το ματς, αλλά οι Σλοβάκοι στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν.

Μάλιστα η Ντουνάισκα μείωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53′ έκανε το 2-1 με σκόρερ τον Ματέους. Και στο 72ο λεπτό ο Καχίλα έκανε το πέναλτι. Το οποίο εκτέλεσε ο Καλμάρ και ισοφάρισε σε 2-2! Βάζοντας έτσι «φωτιά» στο ματς!

Οι φιλοξενούμενοι με ένα τρίτο γκολ έπαιρναν την πρόκριση. Αλλά ο Ατρόμητος αντέδρασε και στο 76′ ο Ρισβάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με κεφαλιά. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Διώχνοντας έτσι το άγχος από τους γηπεδούχους.

Και πάλι όμως οι Σλοβάκοι δεν το έβαλαν κάτω και είχαν ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Καχίλα έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 94′ είχαν και δοκάρι!

Το 3-2 όμως έμεινε υπέρ του Ατρομήτου και πήρε την πρόκριση. Στην επόμενη φάση η ομάδα του Περιστερίου θα βρει απέναντί της τη Λέγκια Βαρσοβίας. Για τη συνέχεια του Europa League.

Ατρόμητος – Ντουνάισκα 3-2

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα, από το sportime.gr.

MVP: Από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα, ήταν ο Μανούσος. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου σκόραρε ξανά ενώ βοήθησε και στην κυκλοφορία της μπάλας. Βγαίνοντας από την περιοχή και παίρνοντας μπάλα.

UP: Ο Ούμπιδες ξεχώρισε και πάλι. Είναι ο αρχηγός του Ατρομήτου και όταν είχε άγχος η ομάδα κατάφερε να την αποφορτίσει. Με την εκτέλεση φάουλ που έκανε και την ασίστ που έδωσε στον Ρισβάνη για το 3-2.

DOWN: Ο Καχίλα έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι και έτσι η Ντουνάισκα μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Με την ισοφάριση σε 2-2. Μπήκε για να βοηθήσει αλλά δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Βέβαια έφτιαξε την εικόνα του στις καθυστερήσεις όταν έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ άφησε το σκληρό παιχνίδι των Σλοβάκων. Έπαιξαν αρκετά με αγκωνιές η Ντουνάισκα με τον διαιτητή να μην τους τιμωρεί με κίτρινες κάρτες.

ΓΚΟΛ: 22′ Κατράνης, 28′ Μανούσος με πέναλτι, 76′ Ρισβάνης / 53′ Ματέους, 72′ Καλμάρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44′ Μανούσος, 71′ Κατράνης / 58′ Κόστρνα, 75′ Κρούζλιακ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης, Μάντσον, Ενσικουλού (70′ Ρόσα), Ούμπιδες (86′ Νάτσος), Μανούσος, Βέλλιος (60′ Καχίλα).

Ντουνάισκα Στρέντα (Πίτερ Χιμπάλα): Γεντλίτσκα, Ρονάν, Βίντα, Ματέους, Καλμάρ, Όραβετς (62′ Βεσελόβσκι), Ταϊβό, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Τσμέλικ (46′ Βίντα), Καμαρένα (77′ Ντίβκοβιτς).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος – Ντουνάισκα 3-2: Τα κατάφερε, αν και δυσκολεύτηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.