ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Εθνική Ομάδα: Η επέλαση των Antetokounbros

Ο Γιάννης, ο Θανάσης κι ο Κώστας μοιράζονται στο Sportime τα όνειρα τους και τους στόχους τους για το Παγκόσμιο της Κίνας με την Εθνική Ομάδα
Εθνική Ομάδα: Η επέλαση των Antetokounbros

Η κλεψύδρα αδειάζει και οι μέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας λιγοστεύουν. Η Εθνική Ομάδα έχει αρχίσει να δουλεύει για να είναι έτοιμη ν’ ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις και δεμένη σαν γροθιά να κυνηγήσει το όνειρο της διάκρισης στην χώρα του μεταξιού.

Σε αυτό το ταξίδι τρία αδέλφια ζουν το όνειρο τους. Να παίξουν μαζί φορώντας την γαλανόλευκη φανέλα. Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας απολαμβάνουν όσο τίποτα αυτό το… ξεχωριστό ταξίδι.

Το Sportime συνάντησε τον MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του στην επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ομάδας, με τους Antetokounbros να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο Παγκόσμιο.

Ο Greak Freak, όπως είναι λογικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά πάντα ταπεινός και με το χαμόγελο δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν. Οπως είπε στο Sportime ο Γιάννης, θέλει να κάνει περήφανους τους Ελληνες σε αυτό το τουρνουά: «Πάντα προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο καλός μπορώ, έτσι ώστε αν βοηθάω την ομάδα του. Θέλω να κερδίζω, άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει. Στόχος μου είναι να κάνω περήφανη την οικογένεια μου και τους Ελληνες» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Πάμε στο Παγκόσμιο της Κίνας με πολλά όνειρα και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για φέρουμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Απολαμβάνω να παίζω με την φανέλα της Εθνικής ομάδας, είναι απίστευτο συναίσθημα. Πάντα νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Πραγματικά χαίρομαι και διασκεδάζω να παίζω με την Εθνική ομάδα».

«Είμαι περήφανος για τον Κώστα»

Λίγο πιο δίπλα από τον Γιάννη καθόταν ο Θανάσης ο οποίος φαινόταν ο πιο… χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.  Γιατί; Επειδή ζει το όνειρο του και έχει συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα τα αδέλφια του: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο. Είμαι περήφανος για την οικογένεια μου και για τον Κώστα γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ για να είναι εδώ. Το ότι είναι στην Εθνική μαζί με τον Γιάννη και εμένα είναι μεγάλο κίνητρο για αυτόν. Από μικροί φανταζόμασταν την στιγμή που θα αγωνιστούμε όλοι για την χώρα μας και θα την κάνουμε περήφανη.

Και ο Γιάννης κι εγώ και ο Κώστας αλλά και ο μικρός ο Αλεξ έχουμε μάθει ότι χωρίς την δουλειά δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Με το κεφάλι ψηλά και με πίστη μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να κάνουμε περήφανη όλη την Ελλάδα».

Ο μικρότερος των τριών, ο Κώστας με πιο… ψαρωμένο ύφος από τους αδελφούς του μας μίλησε για το τρελό καλοκαίρι του: «Το ότι είμαι στην Εθνική με τα αδέλφια μου είναι ένα όνειρο μου που πραγματοποιείται. Θέλω να είμαι στην τελική 12αδα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να το καταφέρω.

Για εμένα αυτό το καλοκαίρι είναι απίστευτο. Εγινα συμπαίκτης του ΛεΜπρόν και του Γιάννη! Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες και μπορώ να πάρω πολλά από αυτούς».

 

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του Sportime της Παρασκευής 2/8

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ομάδα: Η επέλαση των Antetokounbros», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.