AGENT GREEK

Το μέλλον του Γρηγορίου και τα… παιδιά του

Τι συμβαίνει με τον 44χρονο τεχνικό του Πανιωνίου και ποιοι περιμένουν με αγωνία τα νέα του
Το μέλλον του Γρηγορίου και τα… παιδιά του

«Τι ακούς ρε φίλε εσύ για τον Μιχάλη Γρηγορίου;», με ρώτησαν αυτές τις μέρες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί, άλλωστε, ακόμα το τι θα γίνει και βλέπω ότι αρκετοί περιμένουν τις εξελίξεις. Έχουν την αγωνία τους. Λογικό είναι. Από παίκτες μέχρι φιλάθλους.

Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ, να σας τα πω όλα. Λοιπόν, ας το πιάσουμε από την αρχή. Για τον Πανιώνιο τα έχουμε πει. Το γυαλί έχει ραγίσει. Ωστόσο, μετά τον Λεβαδειακό θα γίνει μία συνάντηση με τον Νίκο Ζαμάνη. Δύσκολο μου φαίνεται να έρθουν τούμπα τα πράγματα.

Πάντα, όμως, να έχετε στο μυαλό σας ότι ο ισχυρός άνδρας των Νεοσμυρνιωτών εκτιμά δύο πράγματα στον κόουτς, ότι δεν πολυμπλέκεται στις μεταγραφές και ότι είναι υπερβολικά φθηνός. Μη σας πω πόσους μισθούς έχει πάρει μέχρι τώρα γιατί δεν θα το πιστεύετε. Αν δεν ήταν και αυτά, ίσως να μην τελείωνε τη σεζόν.

Πάμε, όμως, παρακάτω. Ο επόμενος δεν έχει βρεθεί. Τηλέφωνα έχουν γίνει, λίστες έχουν φτιαχτεί, αλλά ακόμη ο Ζαμάνης δεν έχει ψηθεί. Κρατήστε το και αυτό.

Ο Γρηγορίου, λοιπόν, έχοντας δει εδώ και καιρό ότι δύσκολα θα συνεχίσει, άρχισε να κάνει τις κινήσεις του. Με τον Θόδωρο Καρυπίδη μίλησε, αλλά η υπόθεση στράβωσε, προς Ριζούπολη μεριά κοίταξε επίσης, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Τι μένει; Σχεδόν τίποτα αυτή τη στιγμή από τη Super League.

Μοναδικός πάγκος που θα μπορούσε να πάει, αν άνοιγε θέση, αυτός του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον έχουν σε εκτίμηση τα παιδιά εκεί πάνω. Είχε πέσει και το όνομά του στο τραπέζι τη μοναδική φορά που ο Γιάννης Πετράκης άρχισε να μην πατά καλά. Μετά μόνο η Κύπρος αποτελεί λύση για τον 44χρονο, που έχει τις άκρες του εκεί.

Πάμε τώρα και σε αυτούς που τον περιμένουν; Έχει και τα δικά του παιδιά ο κόουτς. Αυτούς που προσπάθησε να φέρει και στον Πανιώνιο ντε. Στέφανος Σιόντης και Φώτης Κουτζαβασίλης είναι οι πρώτοι. Ξέρουν ότι αν πάει κάπου, θα το παλέψει να τους πάρει.

Ο πρώτος για παράδειγμα εύκολα θα βρει συμβόλαιο. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλοβλέπει και η Λαμία. Ο δεύτερος με τη χρονιά που έκανε, θα είναι πιο δύσκολο. Αμφότεροι, όμως, σε πρώτη φάση θα κάνουν τα τηλέφωνά τους και θα περιμένουν (εκτός και αν γίνει το θαύμα και μείνει η Κέρκυρα εξωαγωνιστικά). Γι’ αυτό σας λέω, αγωνία δεν έχει μόνο ο Γρηγορίου για το τι θα κάνει έχουν και άλλοι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μέλλον του Γρηγορίου και τα… παιδιά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.