ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΚΕ: «Αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία η «νέα αριστερά» του Τσίπρα»

«Παλιά κι αμαρτωλή ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία η νέα αριστερά στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας»
ΚΚΕ: «Αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία η «νέα αριστερά» του Τσίπρα»

Τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη συνάντηση του Προοδευτικού Φόρουμ, σχολίασε το ΚΚΕ κάνοντας λόγο για αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία.

«Η “νέα αριστερά” στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας είναι η πολύ παλιά κι αμαρτωλή ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, η οποία έχει ματώσει τους λαούς της Ευρώπης, μαζί με τα δεξιά κόμματα. Όσο, λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να την ξεπλύνει, η πραγματικότητα δείχνει ότι αυτή ούτε αλλάζει ούτε εξαγνίζεται. Απλά ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της, ειδικά, μετά από 3 χρόνια μνημονίων, μέτρων, πλειστηριασμών, επίθεσης στο δικαίωμα στην απεργία, φορολεηλασίας του λαού κι επιδοτήσεων στους επιχειρηματικούς ομίλους» ανέφερε το σχόλιο του ΚΚΕ και κατέληξε:

«Η χθεσινή σύναξη των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων, συνεπώς, απλά προσπαθεί να επαναλάβει την ιστορία. Μόνο που καταλήγει σε φάρσα…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΚΕ: «Αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία η «νέα αριστερά» του Τσίπρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.