ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Περιμένει (και) Αγγλία ο Καρντόσο

Ακόμα μερικές κινήσεις θέλει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει την ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις του ρόστερ. Μία από αυτές, είναι του κεντρικού αμυντικού, αφού ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμού. Ο Ουκρανός δεν αποτελεί πλέον λόγω των θεμάτων που έχει μία σταθερή λύση και πρέπει να καλυφθεί το κενό του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
ΑΕΚ: Περιμένει (και) Αγγλία ο Καρντόσο

Ακόμα μερικές κινήσεις θέλει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει την ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις του ρόστερ.

Μία από αυτές, είναι του κεντρικού αμυντικού, αφού ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμού.

Ο Ουκρανός δεν αποτελεί πλέον λόγω των θεμάτων που έχει μία σταθερή λύση και πρέπει να καλυφθεί το κενό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παράταση στη διάθεση των διαρκείας η ΑΕΚ

Έτσι όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο Μιγκέλ Καρντόσο σκανάρει κάθε πιθανή επιλογή, που θα ικανοποιεί σε μεγαλύτερο βαθμό τα θέλω του.

Ο Ραούλ Κόστα που κίνησε τα… νήματα για τον ερχομό του Πορτογάλου τεχνικού, πλέον έχει λάβει άλλη αποστολή και αφορά αποκλειστικά αυτό τον τομέα.

Συγκεκριμένα έχει τάξει στον προπονητή της ΑΕΚ, έναν… Ολιβέιρα για τους στόπερ. Αυτό φυσικά δεν θα έχει να κάνει με τη μισθολογική αξία, αφού το μπάτζετ που είναι διαθέσιμο για τη μεταγραφή αγγίζει τις 350 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυτές είναι η Σπάρτα Πράγας και η Τρανζοσπόρ

Ο μάνατζερ του Καρντόσο έχει συγκεκριμένο στόχο και αυτός είναι από τα «κοψίματα» που θα γίνουν στην Αγγλία, προκειμένου να προσθέσει τα τελευταία κομμάτια του παζλ.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Περιμένει (και) Αγγλία ο Καρντόσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.