CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ: Το αήττητο του «Αίαντα» που καλείται να σπάσει ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ένα από τα ισχυρότερα σημεία του Άγιαξ πέρσι ήταν η αποτελεσματικότητα στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς σε 9 παιχνίδια έμεινε αήττητος.
Άγιαξ: Το αήττητο του «Αίαντα» που καλείται να σπάσει ο ΠΑΟΚ

Σε λίγες ώρες (20:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League και βεβαίως το έργο για την ομάδα του Αμπελ Φερέιρα μόνο εύκολο δεν θα είναι.  Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν αγωνίζεται μακριά από το Άμστερνταμ.

Άλλωστε με την ικανότητά του να μην χάνει μακριά από το «σπίτι» του ο Άγιαξ κατάφερε πέρσι να φτάσει ανάσα από τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Αίαντας» κατάφερε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού ακόμη κι αν είχε να αντιμετωπίσει ισχυρές ομάδες και μάλιστα στις έδρες τους. Έτσι μετά την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, με αρκετούς παίκτες του να μπαίνουν στο στόχαστρο κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Παρά την πολύ καλή αυτή πορεία τους πάντως οι Ολλανδοί αρχίζουν και πάλι νωρίς τις υποχρεώσεις τους στο Champions League αυτή τη φορά από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι την περασμένη σεζόν ο Άγιαξ κατάφερε να παραμείνει αήττητος σε εννέα εκτός έδρας ματς!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ επικράτησε επί των Στουρμ Γκρατς, ΑΕΚ, Ρεαλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Τότεναμ, ενώ διατήρησε το αήττητο κόντρα σε Σταντάρ Λιέγης, Ντιναμό Κιέβου, Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα.

Ειδική αναφορά από αυτές τις εκτός έδρας νίκες των Ολλανδών αξίζει να κάνουμε στο 4-1 επί της Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιαξ: Το αήττητο του «Αίαντα» που καλείται να σπάσει ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.