ΑΕΚ

Καρντόσο: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» (vid)

Μοίρασε συγχαρητήρια και στάθηκε στην θερμοκρασία ο Πορτογάλος τεχνικός
Καρντόσο: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» (vid)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά την άνετη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα της Κραϊόβα μίλησε για τις συνθήκε κάτω από τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Ηταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Ζέστη, 36 βαθμοί, υγρασία, κακός αγωνιστικός χώρος. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα για να μπορέσει να παίξει με τον τρόπο που ήθελε. Αξίζει ένα μπράβο στους παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέρασε από… τώρα η ΑΕΚ

Στο ημίχρονο οι παίκτες μού είπαν ότι ήταν δύσκολο ακόμα και να αναπνεύσουν. Δίνω συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκαναν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες» τόνισε αρχικά ο Καρντόσο για να συμπληρώσει σχετικά με τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ:

«Βρισκόμαστε στο ημίχρονο, πρέπει να είμαστε σοβαροί, η Κραϊόβα είχε χάσει μόλις ένα ματς από τα προηγούμενα 9 που έδωσε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάμε για νίκη σαν να είναι 0-0», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρντόσο: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.