ΠΑΟΚ

Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του αγώνα

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του αγώνα

Το πρόγραμμα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» έκανε γνωστό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Μετά την πρώτη συνάντηση οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί και τα 90 λεπτά του Άμστερνταμ θα κρίνουν ποιος θα συνεχίσει την πορεία του στο δρόμο για του ομίλους του UEFA Champions League. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Άγιαξ στη Johan Cruyff Arena και θέλει να γράψει ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαν Ντε Μπέεκ: «Παίζω με ΠΑΟΚ και περιμένω»

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ταξιδεύουν στην Ολλανδία με πίστη και συγκέντρωση προκειμένου να παλέψουν για μία ιστορική πρόκριση.Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί στις 10:30, το πρωί της Δευτέρας (11.08), για το Άμστερνταμ.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματoποιηθεί στην έδρα του Άγιαξ στις 20:00, τοπική ώρα, ενώ νωρίτερα στις 19:00, Αμπέλ Φερέιρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα δώσουν το παρόν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

H ομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (14.08) και θα μεταβεί απευθείας στο γήπεδο της Τούμπας για προπόνηση.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.