ΑΓΓΛΙΑ

Πλησιάζει στην επιστροφή ο Καθόρλα

Ο Ισπανός μέσος της Άρσεναλ θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση έπειτα από ενάμισι χρόνο απουσίας
Πλησιάζει στην επιστροφή ο Καθόρλα

Από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών είναι αναμφισβήτητα ο Σάντι Καθόρλα. Ο Ισπανός μέσος δεν έχει αγωνιστεί εδώ και ενάμισι χρόνο από τον Οκτώβριο του 2016 και τώρα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα τελευταία ματς της Άρσεναλ.

Ο Καθόρλα έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις και ελπίζει και ο ίδιος να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Καθόρλα θέλει να παίξει στα τελευταία ματς, για τον πολύ απλό λόγο ότι τελειώνει το συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου και θέλει να κερδίσει μία ανανέωση. Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά θα τις διεκδικήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Καθόρλα παραλίγο να χάσει το πόδι του, καθώς υποβλήθηκε σε οκτώ χειρουργεία, υπέστη γάγγραινα και μολύνσεις, αλλά και οκτώ χαμένα εκατοστά αχιλλείου τένοντα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλησιάζει στην επιστροφή ο Καθόρλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.