ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Προπόνηση με… γεμάτο απουσιολόγιο

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο ΣΕΦ. Δύσκολα θα προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Σπανούλης
Προπόνηση με… γεμάτο απουσιολόγιο

Τη φετινή σεζόν οι απουσίες εξαιτίας τραυματισμών βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της καθημερινότητας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά «πλήρωσε» τους τραυματισμούς με έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις, όμως πλέον άπαντες έχουν στρέψει το βλέμμα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κιμ Τιλί και Νίκολα Μιλουτίνοφ να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δίνει μάχη για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, όμως τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν είναι ευοίωνα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα εκτός θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα ΜΙλουτίνοφ, ενώ ο Κιμ Τιλί ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο κι έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπόνηση με… γεμάτο απουσιολόγιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.