ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ελλάδα – Ιταλία: Η Εθνική προσφέρει θέαμα (vids)

Εντυπωσιακός ο Γιάννης, εκπληκτικός ο Καλάθης...
Ελλάδα – Ιταλία: Η Εθνική προσφέρει θέαμα (vids)

Ελλάδα – Ιταλία: Κόντρα στην Ιταλία τέθηκε αντιμέτωπη η εθνική Ελλάδας, στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις στο κλειστό του Αμαρουσίου, ΟΑΚΑ.

Η ΕΘνική μας από την αρχή του αγώνα πήρε το πάνω χέρι στο ματς και ήταν εντυπωσιακή.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ είχε αρκετό κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσφέρει πλούσιο θέαμα στο παιχνίδι του! Ο MVP του NBA με το… καλημέρα του αγώνα άρχισε τα καρφώματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Σλούκας! (vids)

Πρόσφερε αρκετές στιγμές θεάματος στο πρώτο ημίχρονο με τη συμπαράσταση και των συμπαικτών του.

Στην «εξίσωση» του θεάματος μπήκε και ο Νικ Καλάθης με τις ασίστ που μοίραζε.

Ωραίο μπάσκετ από την εθνική Ελλάδας, η οποία πρόσφερε ωραίες στιγμές στον κόσμο. Και σίγουρα κανείς δεν μετάνιωσε που αποφάσισε να περάσει το βράδυ του στο ΟΑΚΑ, με τα όσα είδε από τον Γιάννη και την παρέα του!

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Ελλάδα – Ιταλία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελλάδα – Ιταλία: Η Εθνική προσφέρει θέαμα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.